På min önskelista...

 

Om någon känner för det så får ni gärna ge mig en sånhär snygging, en Ibanez SGE130 Electro Acoustic. Jag älskar min Fender, absolut, men en uppgradering eller bara en extra är väl aldrig fel...? :)


Mmmåndag

Sitter och dricker kaffe med en gnällande hund som försöker ta sig upp i knät på mig. Drygt! Är inte på något vidare humör idag, A-kassan har börjat krångla igen och Marie-Louise på Maxi som har hjälpt mig med allt har inte svarat på mitt mail ännu... Väntar dessutom på att en avi ska dimpa ner genom brevinkastet och säga "tadaa, dina skor är här!" som jag beställt från have2have i förra veckan..

Försökte ladda ner GarageBand också, eftersom det försvunnit från Martins dator sedan han installerade om den. Var tvungen att göra x antal uppdateringar innan jag kunde installera det, sa datorn. Så efter en halvtimmes väntan trodde jag äntligen att jag skulle få leka men icke.. Behövde en tidigare version installerad sedan innan, men som inte går att hitta & ladda ner NÅGONSTANS. Hopplöst, så här sitter jag utan GarageBand på min dator.

Ska tröstäta en bit choklad nu, sen ska jag ut med Tyra.

Puss!

Halloween

Fy fan vilken underbar kväll det blev igår! Alla var lagom runda under fötterna och hade skotskoj! :)

Vaknade hyfsat utsövd idag och utan huvudvärk så det var skönt, haha.

Har inte gjort ett skvatt idag. Lägenheten ser ut som skit men jag tänker inte lyfta ett finger. Tröttsamt att vara den enda som gör något i detta hushållet.. Så någon lär få en smärre chock imorgon när lägenheten ser ut som kaos.... Mohaha... haha...


Fredagsmys

Jag och Rebecka ligger i vars en hörna i soffan och tittar på en dålig film på tvn. Maten blev riktigt lyckad så nån efterrätt som vi planerat blev det inte!

Imorgon går vi all in på Båten och vi tjejer har fixat bästa outfiten för vårt gäng ;) Kommer bli kanon!

Nu blir det fortsatt slappande i soffan och vinpimplande, hörs imorgon.

Puss!


Sötnosar!


Hundvakt och tjejmys

Igår fick vi äntligen satt upp tvn på väggen!! Så himla skönt att få lite mer golvyta samt att slippa den fula tv-skänken som Martin envisades om att köpa för nått år sen.. Vi fixade även med alla sladdarna så dom inte syns, innan var det en enda stor härva på golvet.. Såg förjävligt ut, haha!

Idag passar jag Buddha åt Rebecka medan hon jobbar. Han och Tyra fungerar så himla bra ihop, verkar nästan som alla chihuahuor gör det. Funkar även bra med grannens två nämligen :)
Ska möta henne efter fem när hon slutat så ska vi handla lite gott att dricka samt ingredienser till kvällens middag. Sen blir det tjejmys i soffan med got mat, dricka och lite onyttigt.

Imorgon blir det förmodligen utgång, frågan är bara vad man ska klä ut sig till eftersom det är halloween?? Förra året snickrade jag ihop min outfit där hemma och slutade med att jag var en blandning mellan en katt & en mus... Ska förmodligen bort en sväng på Entré om en stund med Johanna så då kan man ju kika runt lite om man hittar något..

Puss!

Lazy

Vilken slappedag det här kommer bli! Vaknade redan klockan 07:00 men tvingade mig själv att somna om, och vaknade inte förrän närmare tio. Har legat i soffan sedan dess och "låtsasshoppat" på Nelly.com. Dom har ju rea just nu och fy fan vad mycket jag hade kunnat vräka ner i kundvagen.. Men, det ska ju betalas också...
Slutade med att jag stängde ner sidan. Ångest..

Ska sparka igång kaffekokaren alldeles strax så jag får lite energi. Får ta en dusch sen också och fräscha till mig, jag och Martin ska iväg och handla så fort han kommit hem från jobb så jag behöver ju inte se ut som ett monster. Orkar inte göra någon ordentlig middag heller så det blir kycklingwraps till mig och kebabwraps till Martin.

Och imorgon trillar det in lite pengar på kontot. Trodde aldrig jag skulle få något från A-kassan denna månaden. Men jag tackar och bockar, skam den som ger sig med sin envishet! Har hittat en underbar grovstickad kofta på Vero Moda, funderar på om jag ska åka in till stan imorgon och plocka med mig den hem.. Måste hitta något till min födelsedag också, både nya skor och tja... en klänning? Jag ska ju inte fira förrän den 3e december. Kallt?

Puss!

Nya friska tag!

Är det nu man ska be om ursäkt för att man haft ett litet blogguppehåll? haha.

Sitter i vanlig ordning framför datorn och äter frukost. Tråkig vaniljyoghurt och en kopp kaffe. Lite müsli hade absolut inte skadat, nej fy sjutton vad gott det hade varit!

Ska upp i stan med Emelie om några timmar och dela ut lite Cv'n. Börjar bli riktigt tråkigt att gå hemma! Lönen som rullade in idag var ju inte gigantisk, 700 kronor!! A-kassan har jag fortfarande inte hört något av så jag får väl ta och slå dom en signal. Undrar vem dom tycker ska betala mina räkningar....?

Huuuujajaaa, får väl kleta på lite smink i ansiktet och promenera hunden nu..

Puss!

Ikea

Började morgonen med att städa kökslådorna som var allt utom fräscha. Dammsög dom och torkade av, sorterade bland alla köksredskap osv.

Blev en sväng till Ikea med Linn och Denise och fick köpt nya sängkläder, ljus, kaffemuggar, glasburk att ha kaffe i och en badrumsmatta. Älskar att köpa småpill, haha! Nu ska jag bara boka en tvätt-tid också så jag kan bädda rent sängen.

Ikväll är det kalas för mormor i Staffanstorp så det blir till att gratulera henne. Åker dit med lillebror, så jag antar att det inte blir allt för länge vi stannar.. För övrigt ser det ut att bli en lugn kväll, skönt, för imorgon är det party! Min vän Nathalie är på visit från Stockholm så jag får passa på att ha lite tjejröj med henne :) Förmodligen kommer några andra tjejkompisar till mig också samt två vänner till Nathalie så det ska nog kunna bli en bra kväll.

Nu kallar duschen!


Typ blää..

Har kommit in i en dålig cirkel för tillfället och mitt humör är allt utom på topp. Har ingen lust till nånting och har tröttnat på allt och alla känns det som..

Blev iaf en tur upp i stan idag med Denise. Kaffedrickande på Espressuhouse och en mindre lunch på Café Gustav.

Ligger i soffan för tillfället och slappar, har precis ätit kvällsmat. Blev rester från gårdagen som jag svängde ihop till en pyttipanna. Enkelt & bekvämt.

Blir en tur till Hemköp senare för att handla glass till kvällens film. Sen är det läggdags och så var det torsdag..


Apa

Sju sorters apa!


Kaaaaugaa!

Har som vanligt bakverk i ugnen, haha. Idag blev det en sockerkaka - utan ägg! Upptäckte att vi endast hade ett ägg hemma, och man ska ju egentligen ha mellan två, tre i en sån kaka. Så den fick bli ägglös men det blir säkert bra ändå. Det här stackars ägget får hamna på min lunchmacka istället.

Fick åkt iväg till Maxi idag och rättat till alla papper som A-kassan skickat tillbaka. Dom är verkligen efterblivna, stackars vår ekonomiansvariga, Maire-Louise som får stå ut med mig.. Därefter tog jag bussen tillbaka upp i stan och sprang in på Zara och reklamerade min jacka jag köpte där för nån månad sen. Sömmarna hade gått upp på tre olika ställen, ganska rejält men jag fick snabbt en ny. Bra service kallar jag det!

Nu ska jag ta en titt på Arbetsförmedlingens hemsida, skicka in kassakort och hålla koll på min kauga. Sen ska det lagas middag, och kollas fotboll. Heja Sveeeriiggeeee!!

Puss!

Ska man kalla det favorit i repris?

Måndag, ny vecka och Martin har åter igen fått bilen förstörd. Fjärde gången dom skär sönder däcken.. Så jävla tråkigt, fega jävla idioter som går på materiella ting. Usch, smutsiga människor!

Som toppen på berget så har jag sovit som en kratta inatt igen. Jag och Martin provade att byta sida en natt och då sov jag kanon, men idag var jag tillbaka i det gamla.. Vaknar med ont i ryggen och avdomnade armar, nyckelben som låser sig och en nacke som är stel som en pinne.. Har en släng kvar från gårdagens migrän dessutom, och jag har bara en enda tablett kvar hemma så jag sitter och väger om jag ska ta den eller vänta...

Tyra ska ut på promenad snart så då får jag i mig lite frisk luft. Annars tror jag att jag placerar mig i soffan resten av dagen. Måste orka mig iväg till affären och handla lite till middagen ikväll.. Får bli Netto nere på hörnan, längre orkar jag inte gå idag.

image description

 

Puss!


Hösten är nog här..

Vaknade klockan åtta imorse av finbesök. Martin och Matti kom inklampandes genom dörren, haha! Dom hade varit snabba med morgonens leveranser så dom stannade till och tog något att dricka bara. Jag som är världens mysskrutt på morgonen ville inte alls släppa iväg Martin till jobb igen!

Blev lite tv-spel i soffan för min del och vid elvasnåret tog jag bussen ut till Scaniaparken med Tyra. Det blåste stormvindar och emellanåt gick det knappt att röra sig framåt. Tyra låg struken längs gräset för det mesta, men ibland fick hon sina små ryck och skuttade iväg på eget håll. Efter en halvtimme gav jag upp så vi begav oss hemåt igen. Mina öron ömmade som sjutton av all blåst och mina händer var blåa så kalla dom var.

Nu har jag precis ätit lunch, blev rester från gårdagens kycklinggryta. Tänkte "vila middag" i nån timme nu.. Blev helt slut i knoppen av att vara ute och springa med Tyra.

Puss!

Cheesecrap

Möttes av en trevlig syn imorse.. Cheesecaken stod i vasken! Undrade om jag gjort något som irriterad Martin så att han av ren ilska slängt den där men jag fick snabbt svar att den helt enkelt "sjunkigt ihop".. För när han öppnat kylen imorse så hade hela cheesecaken flutit ut, så förmodligen har jag inte vispat allting ordentligt.. Blir till att göra en ny ikväll, denna gången har jag iaf Martin till hjälp haha.

Igår blev en lugn kväll. Vi gick bort till Entré när Martin kom hem från jobbet och bytade in gamla tv-spel och kom hem med tre nya; Guitar Hero, Lego Indiana Jones 2 och nått annat pangpang-spel till älskling ;)
Har spenderat morgonen framför Indiana Jones-spelet så jag får snart ta mig i kragen och få något annat gjort. Tyra måste ut på en promenad och sen ska jag förbereda kvällens middag som blir Chicken á la king!

Måste leta present till lillebror också som fyller 19 år på lördag..

Puss!

Nya Leila

Fick ett ryck och kände för att baka idag. Sprang iväg till Hemköp och handlade ingredienser till cheesecake. Självklart så kommer jag på efter halva receptet att jag inte äger någon elvisp! Försökte mig på att vispa för hand men det blev ingen förändring förutom svettpärlorna som blev stora droppar i min panna, haha!

Så jag fick bege mig bort till Entré igen och köpa en elvisp. Frågan är om den ens blir bra den där cheesecaken! Tyckte den var lite väl lös när jag slängde in den i frysen för en timme sedan och den ser lika lös ut nu? Aja, det blir nog bra under natten!

Svängde ihop en sats kladdkaksmuffins i brist på sysselsättning samt kärlek till min nya visp, men självklart skulle även där gå något på tok. Jag glömde dom i ugnen.... Dom klarade sig från att bli brända, tror dock att dom blir väldigt kompakta i konsistensen nu och inte alls kladdiga som dom ska va..

Anyway, med tanke på hur mycket jag hållt på i köket idag så blir det lättlagat till middag, nämligen pasta carbonara. Färdig sås dessutom och färsk pasta som tar 3 min att koka. Perfekt!

Puss!


Morning..

Direkt från sängkammaren säger jag god morgon! Dags för kaffe så man vaknar till, haha..


Onödigt vetande!

Tre namn jag lyssnar till: Sofie, Fi och Fisan

Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag har ett starkt självförtroende

Någonting jag inte tycker om med mig själv: Jag är fruktansvärt dålig på att höra av mig....

Detta är jag rädd för:
Otrohet, det är något som skrämmer mig otroligt. Att bli vald i andra hand i ett förhållande, att tappa tron på sig själv att man inte duger som man är. Usch!

Tre saker jag vill ha varje dag: Kaffe, cigaretter och en ny, fullproppad garderob ;)

Detta tycker jag om att göra: Musicera, sången och gitarren betyder mycket för mig!

Egenskaper jag gärna ser att min partner har: Social kompetens, ärlighet och barnasinne

Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: Kamma hem storkovan på lotto, köpa ett stort hus och skaffa en underbar familj att leva resten av livet med

Min käraste ägodel: Helt klart min iPhone

Något jag vill ha i present: En resa, varmt eller kallt är mindre viktigt. SEMESTER!

Detta har jag på mig just nu: Svarta höga jeans, vit tanktop och en jeansskjorta

Favoritkläder: Till vardags, jeans men till fest självklart klänning

Favoritdjur: Många på listan, men hund & häst

Följande musikstilar tilltalar mig mest: Jag är allätare, mycket kan vara bra

Favoritlåt just nu: Rihanna - We found love

Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Svenska, jag var femjävlig på allt! Idrott, aldrig varit ett big fan av det

Stjärntecken: Skytt

En bok jag älskar: "Så dumt!"

En film jag älskar: Massor, men "Ghost" vinner nog..

Tv-program jag gillar: Allt från "Det Okända" till "Cops"

Favoritdoft: Min nuvarande parfym Gucci Flora

Detta äter jag gärna: Kyckling, ris & currysås. Favorit sedan barnsben

Dricker helst: Smaksatt bubbelvatten

Favoritgodis: Röda vingummi

Hit vill jag gärna åka på semester: Thailand, aldrig varit där men skulle sååå gärna vilja

Färg på mina ögon: Grön

Min längd: 176 cm

Så här bor jag:
För nuvarande hos min pojkvän, en tvåa på 54 km². Min egen lägenhet är en liten mysig etta på 44 km², dock med separat kök vilket är värt tio poäng!

Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina former, smal midja och breda höfter.

Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Rumpan kunde ju varit lite fastare och fluffigare!

Antal barn jag vill ha: Två räcker gott och väl :)

Favorit bland tecknade serier: Får nog säga Family Guy, men Simpson funkar lika bra

Favoritpizza: Capricciosa, haha. Ingen pizzaälskare här inte!

Chips eller popcorn: Popcorn!! För er som känner mig, vet ni att popcorn är min enda craving och jag hade kunnat döda för att få tag på en påse om jag blivit strandsatt eller barskrapad på pengar..

Mobilbloggar

Testar att mobilblogga för första gången! :)


Money makes the world go 'round

Har spenderat hela morgonen i telefon, usch vad jag hatar allt som har med kundservice och kundtjänst att göra. Först fick jag prata med vår ekonomiansvariga på Maxi, fick ett hyffsat glatt besked. Därefter ringde jag till A-kassan och fick minst sagt ett knytnävsslag i ansiktet. Sista samtalet var till Telenor, som även dom är uppblåsta..

A-kassan berättade i alla fall att dom först idag fått ihop alla mina papper och nu kan sätta sig och gå igenom mitt ärende, efter att jag under en månads tid kunnat läsa på deras hemsida att jag är "under handläggning". Eftersom jag jobbat en ynka dag på Maxi förra månaden, fyra timmar dessutom, och dom på A-kassan inte är villiga att arbeta snabbare än sniglar i motvind, får jag cirka NOLL JÄVLA KRONOR i oktober.

Blir snyggt att förmodligen mamma & pappa får ställa upp och betala mina räkningar.. Har jag tur får jag ersättning i november, och det är ju inte alls på tok för sent!

Det positiva från Maxi är att min anställning går ut i november, och i min sista lön i december får jag utbetalt mina semesterdagar i pengar. Alltså 15 dagar som jag sparat sen i somras, plus de dagar jag tjänat ihop mellan april och oktober. Känns ju skönt att mina nära & kära har julklappar säkrade och jag kan betala mina räkningar.

Nu ska jag ta och ringa min kära mor och försöka lösa detta.. Får räkna ihop hur mycket jag kommer behöva låna till nästa månads utgifter. Livet är då underbart!!


Bra start på veckan!

Denna helgen har känts som den bästa på länge. I fredags blev en lugn hemmakväll med popcorn & film och i lördags åkte jag, Martin och min bror till Scania Parken med Tyra & Nemi. Var där i nån timme och busade med hundarna och sen åkte jag och Martin upp till Stortorget och tog en kaffe i solen innan vi avslutade dagen med att tvätta och städa bilen ute på Svågertorp.

På kvällen begav jag mig till en killkompis som hade födelsedagsfest för en annan kompis, och sen blev det utgång. Blev ganska bra i gasen, vilket resulterade i att jag och Martin (som hade jobbat) sov till halv tre!! Så gårdagen spenderade vi på soffan hela dagen med fotboll på tv och pizza till middag. Gick och la oss vid nio och somnade direkt, haha!

Klev upp halv sju imorse och promenerade Tyra sen slängde jag in tre maskiner tvätt. Nu har jag precis varit nere och hängt upp allt på tork, så nu väntar dammsugning samt badrummet ska städas. Fullt ös medvetslös såhär på en måndagmorgon. Vi var och storhandlade i fredagskväll också så nu kan jag laga middag varje dag. Det blir köttbullar, sås och potatis som serveras idag.

Nu ska jag fortsätta med min städning här hemma!

Puss!