Samma visa, varje lediga dag..

JAG FATTAR INTE varför jag inte kan sova när jag väl är ledig?! Haft en fruktansvärd mardröm om att Martin var stygg vid mig, riktigt stygg.. Vaknade vettskrämd och visste knappt om det var en dröm eller verklighet. Kikade på klockan som då bara var 06:05, och tja... sen dess har jag varit vaken!
Blev en tidig morgontur med Tyra, och jag snodde även tvättrummet lite tidigare. Ingen hade ändå tagit första tvätt-tiden så jag tänkte att jag kunde ju lika gärna börja? Hoppas bara att jag får tiden efteråt också, den som jag egentligen skulle haft så jag hinner torka allting.. Har startat tre maskiner och det kommer bli tre till.. Suck!
Blir en tur ner till djuraffären sen också och så ska jag fixa något smarrigt till frukost. Funderar på att steka ägg, så himla längesen jag åt det. Kanske ska dra till med Martins engelska toasts när jag ändå är igång? haha.
Hittade förresten en av Tyras mjölktänder i hennes nya puff. Lilltjejen börjar bli stooor!!
Puss!

Carpe Diem

Usch, min rygg blir bara sämre och sämre och för varje morgon som jag vaknar upp har jag bara mer & mer ont. Men snart ska det bli ändring på det! Martin jobbar ju på SOVA, så inom det närmsta kommer det en ny säng hem till oss och inte vilken säng som helst, en Carpe Diem! ♥
Sen blir det till att börja cykla till jobb i sommar samt komma igång med gymmet. Jag behöver verkligen min styrketräning, jag känner det i varenda muskel. Min kropp har blivit så himla försvagad! Man kanske ska ta tag i kosten då också när man ändå är igång? Det blir mycket slarv med maten, och onyttig mat. Idag blev det apelsinjuice och muffins till frukost till exempel.. Himla bra det där! ;)
Blir tre timmars jobb sen i eftermiddag och soffmys med Tyra när jag kommer hem. Det är ju derbymatch idag, MFF-HIF men jag slutar 19:00, när matchen börjar och det grämer mig såååå! Funderar på om jag ska sticka bort till O'learys på Entré, frågan är bara vem jag ska ha som sällskap?
Och imorgon är det löning!! Woohoo. Blir förmodligen ingen större summa som åker in på kontot, men jag är verkligen i behov av en bikini så det ska jag minsann unna mig denna månaden! Och Tyra behöver nytt koppel & halsband, så det ska också inhandlas.
Nu blir det fortsatt tv-tittande, sen en promenad med hunden!
Puss!

Rise and shine

Jaha, då var klockan snart nio och jag har redan hunnit med att promenera hunden, äta frukost och sortera tvätt. Förvånansvärt att jag kan vara så effektiv på morgonkvisten.
Har tvätt-tid mellan 10:30 - 14:00 och däremellan ska jag gärna hinna duscha nån gång. Sitter och funderar på vad jag ska göra resten av dagen sen.. Jag hade en heldagsplan för hur dagen skulle se ut, då Martin sagt att han var ledig. Men sen skulle han tydligen jobba ändå, och då gick såklart allt i kras. Dessutom har han tagit alla pengarna med sig, så jag kan inte ens köpa mig en kopp kaffe. Underbart.
Usch nej, idag är jag på farligt dåligt humör och jag är så förbannat kaffesugen att jag snart sliter mitt hår. Tyra är lika dryg som vanligt, just nu har hon parkerat sig i en av tvätthögarna. Och där kan hon väl få ligga, så länge hon är tyst och inte far runt som en guttaperka i lägenheten...
Puss!

Crazy dawgh!

Det verkar uppenbarligen som att min kropp är inställd på att vakna halv åtta på morgonen. Men idag vägrade jag faktiskt gå upp, trots att jag var relativt pigg, och sov vidare till tjugo över nio!
Har sovit otroligt dåligt inatt också.. En nerv vid hjärtmuskeln har varit i kläm och jäklar vad ont det gjorde när den höll på att hoppa där inne. Måste dessutom legat konstigt för fy sjutton vad jag har ont i ryggen! Dags för Martin att flörta med chefen så vi får en Hästen-säng. Synd att det kostar oss sådär.... 40 papp..
Har nyss käkat frukost, i form av pizzarester från i måndags. Känns inte alls bra att jag börjar dagen med att trycka fett rakt i huvudet, men dom skulle ändå kastas så då kunde jag lika gärna äta dom.... haha!
Och Tyra är alldeles tokig, hon är överallt och ingenstans, ungefär som en treåring på kokain. Ska slänga upp en video, men självklart blev hon ganska så lugn när jag tog fram mobilen.. Hon har sprungit maraton i lägenheten, försökt äta upp fårfällen som ligger i soffan samt komattan på golvet (låter som vi har en bondgård här hemma?), bitit mig i tårna, sprungit över datorn och parkerat sin rumpa på mitt bröst, och där tyckte hon att hon skulle sitta.
Suck, här kommer videon i alla fall! :)

Housewife nästa?

Har varit ledig idag och ja jäklar vad jag har hållt igång! Vaknade 07:30, pigg som en mört så det var bara till att masa sig ur sängen och ta hunden på en promenad. Sen fick jag världens städryck så nu är här skinande rent! Fick dammsugat, plockat ihop tvätt (har äntligen fått en tvätt-tid på torsdag!!) dammat, moppat golven samt kört en maskin disk och plockat fram köttfärssås ur frysen till kvällsmaten.

Och mitt i allt kaos fick jag för mig att baka, så det fick bli en tur till Netto i ösregnet men satan vilka goda muffins det blev! Chokladmuffins med chokladbitar i. Nomnomnom, blir perfekt till kvällsmyset ju.
Tog även en tur till Limhamn och hämtade lite post och mina älskade gummistövlar. Har verkligen saknat dom i detta skitvädret, det blir nästan lite roligare att gå ut faktiskt!
Och just nu ligger jag bara och slöar på soffan och Tyra ligger på min arm och sover. Martin slutar nog runt fyra, så det blir väl till att laga lite mat när han har kommit hem och sen förmodar jag att vi bara gosar ner oss framför tv'n.
Tror det är dags för en liten promenad igen med lilltjejen! :)
Puss!

What a weekend!

Då var det söndag och helgens sista dag, och jag är helt slut efter gårdagens bravader!!
Det var möhippa för Anne så jag var uppe redan halv åtta på morgonen för att göra mig iordning, och blev hämtad lite efter nio för att sedan åka vidare till Staffanstorp och kidnappa moster.
Det blev picknick vid Kallbadhusen och dom som ville, tog sig ett dopp. Jag avstod faktiskt, kände mig inte riktigt bekväm med massa nakna människor överallt.. Det är inte min grej att stå och fläka muffen för andra eller flasha med tuttarna som hänger till knäna. Usch nej, sånt överlåter jag till andra!
Efter det så blev Anne sminkad på Make Up Store på Åhléns innan vi åkte hem till hennes väninna Kristina. Där drack vi cider, spelade Sanning eller Konsekvens, åt grillat och hade supertrevligt. Runt midnatt begav vi oss vidare till Prins Bernhard och Anne dansade som aldrig förr. En riktig superdag hade vi!
Mindre pigg var jag imorse, det vill jag lova! Släpade mig bokstavligen talat ur sängen runt tio för att ge Tyra käk och gå på promenad. Stack till affären och köpte juice och sprang in om Mormors Bageri och köpte färska bullar. Sen somnade jag om på soffan, med Tyra uppkrupen vid halsen :)
Martin körde till Stockholm direkt efter han slutade jobba igårnatt, så honom har jag inte sett på nästan två dagar nu. Hoppas att han kommer hem i någorlunda tid ikväll, så jag hinner mysa lite med honom innan det är läggdags. Börjar klockan 10.00 imorgon och jag känner mig fortfarande helt slut, så jag behöver nog ett antal timmars sömn till om jag ska orka med morgondagen..
Nu ska jag fortsätta kolla på Kalla Fakta och försöka att hålla ögonen öppna, haha!
Puss!