Moroccan Oil

Tänkte tipsa om en hårprodukt jag fick nu i julklapp. Moroccanoil heter det, och kan jämföras som silkesdroppar ungefär fast tio gånger bättre. Än så länge har jag bara hunnit använda det två gånger, men jag har definitivt märkt skillnad på mitt hår - trots att det är ruskigt slitet & frissigt!

Moroccanoil Original Treatment Oil Treatment:
Moroccanoil Original Treatment är vårdande oljebehandling med värmeskydd för alla hårtyper! Med denna marockanska olja för hår får du en revolutionerande kraftfull hårolja, likväl för fint samt grovt hår som behöver vård och näring. Oil Treatment tar bort friss och reder ut ditt hår samtidigt som produkten bygger upp en flexibel styrka, ger glans och mjukhet samt skyddar ditt hår från skador av miljöpåverkan och värmeverktyg så som plattång och fön.

Moroccan Oil Original Treatment är perfekt för dig som har löshår, skadat hår från diverse färgbehandlingar och frekvent styling eller allmänt torrt och/eller ohanterligt hår. Den marockanska håroljan absorberas upp snabbt, tillför glans och långvarig vård utan att lämna rester eller en oljig och fet yta.

Hittade även en produkt för lockigt hår som jag hade behövt, så man kanske ska kosta på sig och skaffa sig en sådan? Jag borde verkligen vårda både mitt hår och min hud bättre än jag gör.

Moroccanoil hittar ni här: http://moroccan-oil.se/.


Moroccanoil Original Treatment


Moroccanoil Intense Curl Cream


Dagens outfit!


Skjorta - H&M
Leggings - Zara
Raggsockar - Canada Snow


Today is a lazy day

Godmorgon sömntutor! :)

Andra helvetesnatten på raken, tror jag blir tokig snart! Igår har jag flaxat omkring som en väderkvarn och inte vetat hur jag skullat ligga då ryggen har smärtat något fruktansvärt!! Och inatt har jag haft grymmaste magkatarren, var uppe klockan tre inatt och visste inte vart jag skulle bli av..

Fick kliva upp vid åtta igen för att ringa UM. Jag är ju så himla tankespridd för tillfället så jag fick mig en ordentlig chock när jag här om dagen insåg att jag bara har 7 dagar kvar på min p-pillerkarta som för övrigt var den sista också. Förvisso är jag & Martin vääääldigt bebissjuka men ett tag till får det allt vänta, haha!

Så nu sitter jag här och dricker kaffei lugn & ro. Tänkte springa ner och sola 20 minuter så man har lite färg till nyår. Ska upp i stan imorgon så ska köpa med en BUS hem också. Fåfäng? CHECK!
Det blir i alla fall bara en enkel, svart klänning på nyårsafton. Skor har jag inte löst ännu, men förhoppningsvis passar Emelies skor jag skulle få prova. Såfall har jag helt nya pjuks! :)


Never ending story


Juluppehåll

Hoohooo! Blev visst en liten bloggpaus I samband med allt julfirande, som jag för övrigt kan säga har varit den bästa julhelgen någonsin.

Fick en massa jag önskat mig så jag är helnöjd om inte lite till. Har dock blivit lite slö nu efteråt, sovmorgnarna blir längre och längre haha..

Lillebror är här just nu, typ tredje dagen i rad? Jag har haft klydd med datorn så han har försökt hjälpa mig, samt lagat Martins dator och sen har dom köpt samma spel så dom sitter och "gamear" som två riktiga nördar, hahha!

Själv ska jag hoppa i mina nya tjocka raggasockar från Canada Snow, poppa popcorn och mysa ner mig i soffan.


God jul!!

Vill önska er alla där ute en riktigt god jul! :)


Lille julafton

23e December, och om ett tag ska vi styra kosan mot Staffanstorp hem till mamma & pappa. Varje år, på lille julafton firar vi jul med min morfar som vi bara träffar då och till påsk. Anledningen vill jag inte gå in på, men han är en säregen person som ingen har något direkt gemensamt med. Han är trist & grå helt enkelt!

Tyra är nybadad och ligger & sover, väskan är packad till bredden och Martin är ute i sista stund och julklappshandlar. Det är bara gitarren som ska i caset och sen ska allt lastas in i bilen. Det kommer bli trångt och jävligt men det är sånt man får ta när mannen envisas om att köra det minsta som finns - Smartcar, haha!

Och imorgon är det julafton och då åker vi till Tygelsjö och min moster för att fira där. Blir lite kaka på kaka, eftersom båda mina mostrar kommer idag, det ska ätas julbord osv.. Och så blir det samma sak imorgon. Men det är ju bara jul en gång om året så vad gör det? :) Ska bli mysigt med alla barnen och all mat. Längtar!!

Jag får väl ta och kolla igenom väskan en gång till och se så jag inte har missat något. Vore underbart att upptäcka imorgon att man glömt trosor eller nått.... *not*! Hahahha..

When words fail, music speak


2 dagar kvar!!

Jajamensan, två dagar kvar till julafton och än har jag inte hunnit stirra ner. Fullt ös sen jag klev ur sängen imorse.. Filat lite på några låtar med gitarren, gått långpromenad med Tyra, dammsugat, och sen var jag tvungen att duscha och nu har jag börjat packa så smått.. Känns som dagen aldrig kommer ta slut haha!!
Och när Martin kommer hem från jobb så ska vi till hans mamma och lämna en julklapp och några koppar & fat vi fick lånat till mitt kalas (såååå bra planerar han....), vi ska få lite mat i magen och Tyra ska badas..

Holy macaroni ungefär och jag vet precis hur det kommer sluta. Martin jobbade på Båten inatt, så han kommer stupa i soffan så fort han kommer hem från Sova-jobbet. Men det kan han väl få :)

Måste berätta att min lillebror fick jobbet han sökt, heltidstjänst dessutom. Så himla glad för hans skull och så otroligt stolt! Ska bli kul och se om han får det andra jobbet också som han är på intervju för idag.


Nån vit jul får vi i alla fall inte!!


Killing me softly

NU är alla juklapparna inslagna och klara. Dom sista handlade vi igår så nu är det bara Martins syster kvar, men det får han sköta själv.. Han planerar som en kratta kan jag lova, haha!

Var på Arbetsförmedlingen idag och lämnade min lapp ang. praktikplats.. Hon verkade lite skeptisk men hon får ju ta det för vad det är. En sten har i alla fall lättat från mina axlar och nu väntar jag bara på nästa.
Lillebror är på arbetsintervju idag och har en till imorgon så jag håller tummar & tår att han får något av jobbet, framförallt det han är på intervju för idag. Det hade varit så kul för honom ♥.

Själv är jag kass i ryggen, värre än någonsin kan jag tala om. Jag tror jag har "hoppat runt" för mycket för uppenbarligen så säger ryggen ifrån. Sov ju hos mamma och pappa i lördags i en stenhård säng, och sen sov jag i min och Martins som är raka motsatsen, inatt sov jag en stund på soffan innna jag gick in i sovrummet.. Kan knappt röra mig så ont jag har. Fick ta en Diklofenak innan så jag får väl gå och vila mig en stund..


Stressigt!!

Har sprungit runt i halva stan idag bara för att ordna Martins sista julklapp. Och när jag väl var klar med att leta i diverse butiken så väntade resten av jobbet hemma.. Pyssel, pyssel, pyssel!

Nu är jag äntligen klar tack och lov. Jag älskar att pilla och pyssla, men jag är perfektionist när det kommer till sånna saker och får vredesutbrott om något skulle gå fel eller om jag klantar till mig, hah.

Ska sätta mig med gitarren nu en stund och koppla av lite..

Lunch

Nu är jag färdig med julshoppingen! Gick snabbare än jag trott och min tanke om pappas julklapp ändrades och blev lite dyrare än tänkt.

Ska äta lite lunch nu, köpte med en pastasallad med räkor hem. Det är den godaste salladen jag vet och kommer från Tastyhouse. Mums! :)


BILDBOMB 2011


I början av Januari, 2011


En av årets första utgångar :)


Jag & Martin blev ägare till en chihuahuatik, vår älskade Tyra ♥


Den obligatoriska toabilden på en av många förfester


En av årets första klänningar! Love it.


Martin kom hem från Dubai med en Ice-klocka till mig ♥


Tredje tatueringen kom på plats


Första & enda gången i Stockholm, tyvärr på blixtvisit!


Lilltjejen växte så det knakade


Premiär för Ystad i April, äntligen!


Ännu en utgång på ingång


Valborgsmys i parken


Allergisk reaktion efter vaccination, mindre kul :(


Fortfarande växande och äntligen lite större


En vanlig dag i Maj


En av miljontals fikor med min underbara Denise ♥


Martin fyllde 26 och letade födelsedagspresent... haha.


Ännu en utgång


Stora lillebror tog studenten i Juni


Mysmorgon deluxe


Midsommar, som för övrigt firades i Rynge


Ensamma nätter i väntan på Martin


En till utgång, haha.. Mycket festande!!


Ännu en tripp till underbara Ystad


Lärde känna världens finaste Belinda ♥


En vanlig kväll på Prins Bernhard (Båten)


Färgade håret och blev ännu blondare!! ;)


Upptäckte Instagram på iPhonen


Martin åkte till Las Vegas och jag fortsatte festa


"Smaugeligan" skapades och denna kvällen är oförglömlig!


Haha, uuuuutgååång!


Alexandra fyllde 20 och jag fick åka limousin för första gången


Lunch i höstsolen på Café Gustav


Tyra fick en pojkvän, Buddha


Jag och bästa Emelie ♥


Halloween och vi var ninjor. Klockrent efter ett internskämt ;)


Började baka som en galning, och här är min första cheesecake


Och här är mina första cupcakes


Vår underbara och älskade Carpe Diem-säng!


Tjejmys en fredag framför tvn


Klev över nollan och fyllde slutligen 21!


Romantisk (och kolhydratsnål) middag med Emelie :)


Firade min födelsedag på Båten, en fantastisk kväll!


Mina tre älsklingar; Tyra, Martin och Nemi ♥


Jag och tre av mina bästa vänner, Emelie är fotograf


Julklappsshopping

Godmorgon! Sitter utsövd på världens bästa humör och lyssnar på Melissa Horn och dricker O'boy. Hade världens bästa lördag med mycket skratt som var sååå välbehövt! Underbart helt enkelt ♥.

Idag ska dom sista julklapparna inhandlas till lillebror och pappa, och eftersom Martin envisas om att mina kusiner minsann också ska få julklappar trots att vi i vår släkt bara köper julklappar till de inom familjen, så ska det fixas julklappar till dom också. Dock får jag göra det en annan dag i veckan eftersom Martin glömt lämna pengar här hemma till det. Men varför stressa? Fem dagar kvar ju! :)

Ska leta efter en klänning till nyår också fastän jag inte har en enda plan mer än att vara hemma pga Tyra. Det kan eventuellt bli en tur till Båten vid halv ett, men det är beroende på vad som händer som sagt. Ska se om jag hittar lite bilder och slänga ihop för att se hur jag förändrats under året, haha!!

Alfapet

Vann överlägset över mamma otroligt nog!! Slog vad om hur stor sängen var i det stora sovrummet och jag vann även det, så jag fick hundra kronor! ;)
Tur det, annars hade jag varit tvungen att bada Nemi imorgon, haha!!


Världens bästa!


Hos familjen

Är i Staffanstorp hos mamma & pappa för lite lördagsmys. Har bakat och hundarna har busat som bara den!

Nu myser vi framför tvn med vars ett glas rött, blir lite småplock till middag och sen ska jag plocka fram Alfapet! Mamma är grym så jag lär nog inte vinna ;)

Imorgon kommer Martin och hämtar oss igen och så blir det södagsmiddag såklart. Nästa vecka har jag lite att stå i, pappas och lillebrors julklappar ska inhandlas och jag ska ordna praktikplats. Lagom kul såhär innan jul!!

Men nu ska jag kura ner mig ordentligt i soffan :) ska alldeles strax hoppa i mjukisbyxorna och en stickad tröja, och elda lite i brasan. Idag mår jag bra!! :)


Någon som har tips ang. Safari?

Vet inte vad det är för fel på Safari's webbläsare men inläggen blir alltid skitkonstiga?
Texten hamnar alltid i ett enda stycke, trots att jag gör radbyten osv.. Får alltid använda Firefox när jag ska skriva inlägg så om denna texten blir en enda klump är det för att jag gör ett testinlägg via Safari.
Anyway, ska krypa ner under täcket nu!

Hjältar!

Blev ingen kinamat, verkade stängt så det fick bli käk från Burger King istället. Har druckit ett glas rött och har precis torkat tårarna för hundrafemtioelfte gången. Tittar på hjältegalan på TV4 och det går inte att hålla tillbaka tårarna..


Ensam

Martin ska på julbord med Sova, och sen jobba på Båten direkt efter så jag ska köpa china-box och dricka ett glas rött och se en bra film.

Imorgon åker jag till Staffanstorp för mer ensamtid och julbak med mamma. Ska bli skönt att koppla av lite, känner mig helt ur banan och på dåligt humör.
Skulle egentligen firat en tjejkompis imorgon, men jag är alldeles för nedstämd plus att jag haft huvudvärk och yrsel i fyra dagar. Så jag gör nog rätt i att ta det lugnt & koppla bort både det ena och det andra!


Boom, boom, boom

Ååh, har sån irriterande huvudvärk! Den känns knappt men fan vad stötigt det är. Hade likadant igår och så är jag alldeles yr, skitkonstigt! Kan ju bero på att jag bara druckit kaffe & ätit lite keso, men jag kände såhär hela dagen igår :/

Får väl fortsätta vila på soffan innan Martin kommer hem..


Möte och jobbsökande

Min vardag måste vara så jävla tråkig att läsa om! Handlar bara om kaffe, Tyra och skitsaker känns det som haha.. Finns ju inte så mycket annat att skriva om dock som arbetslös..

Igår var i alla fall Martin ledig pga att han skulle på rättegång. Som tur var så tog den bara en timme så vi hann med en heldag med massor av mys. Åkte till en djuraffär i Lund och köpte två jackor och en transportbur till Tyra. Första butiken vi varit i som hade kläder i hennes storlek. Verkligen välbehövt nu i vinterrusket!
Sen stannade vi till på fika hos mamma men som vanligt så blir det alltid längre än planerat och rätt som det var hade vi fått middag i magen också, innan vi tillslut kraschade i soffan här hemma.

Och idag klev jag ur sängen klockan 07:00 för att infinna mig på ett av Malmö Stads kontor klockan nio. Skulle på möte ang. praktikplats genom ungdomsgarantin, men eftersom dom bara erbjöd platser på typ vårdhem och dagis fick jag promenera vidare bort till AF för att meddela min handläggare att jag hellre valde praktikplats själv.

Så nu ska jag bara ha tag i en killkompis till Martin som erbjudit mig det, annars är jag lite illa ute. I värsta fall får jag ringa min mosters man som har kontakter i princip överallt, så kanske han kan lösa något åt mig?

Mer än så händer inte idag.. Ska alldeles strax ställa mig och svänga ihop en kycklinggryta så jag slipper stå med det ikväll i all stress. Martin är nämligen på utbildning med jobb idag och efter det ska han träna, förmodligen se sista MFF-matchen och slutligen jobba extra på Båten då Procivitas ska ha fest.. Crazy!

Fikapaus

Ska slänga mig på soffan efter allt städande, är helt slut i min rygg! Får ta en macka och koka nytt kaffe och njuta lite framför tvn innan jag hoppar in i duschen :)


Lucia

 

Godmorgon! Gissa om jag blev besviken när jag insåg att jag missade lussevakan på tv! Istället låg jag i godan ro och läste Sydsvenskan och Aftonbladet i sängen (på iPhonen, haha!).

Har precis satt på en kanna kaffe. Jag fullkomligt ÄLSKAR när det luktar kaffe på morgonen! Finns inget bättre än en stilla morgon med en god kopp kaffe och total tystnad. Ljuvligt ♥.

Idag är det dock storstädning som står på schemat så nått slappande i soffan blir det inte. Här ser ut som kaos hemma och precis allt behövs göras.. Bädda rent, dammsuga, moppa golv, städa badrummet, sortera i badrumsskåpet/lådorna, vattna blommorna, sortera tvätt... You name it!!

Fick nyss ihop handelslistan med allt vi ska handla hem ikväll efter att Martin blivit klar med jobb & gym. Tre middag har också planerats och idag får det bli något så enkelt som tacos. Sen är det väl bara till att sätta sig och planera nästa veckas middagar.. Suck, jag hade hellre haft ett jobb och delat alla hemmasysslor...


Vintermys!!

Rödvin och idolmys :)


Tvätt-hund

Någon gillar smutstvätt!


Girls, girls, girls

Ikväll kommer världens bästa Emelie hit! Vi ska laga lite mat, hinka i oss lite vin och lata oss på soffan hade jag tänkt. Emelie har fått för sig att hon inte ska äta mat som innehåller mycket kolhydrater så på hennes begäran har jag nu varit och handlat nyttigheter till kvällens middag, haha!
Det blir kycklingfilé med wokgrönsaker, svamp och couscous. Kommer bli gudomligt gott med en maaaaassa vitlök i och en hemmagjord kall créme fraiche & thaisås. Det vattnas redan nu i munnen på mig!!

Har lagt en flaska rosé på kylning så nu är det bara kycklingen som ska tina och lite småplock här hemma i lägenheten som ska tillbaka på sina platser. Stackars Martin får äta rester från igår, haha! ;)

Hade en mammig tjej som pep för att få komma upp..

 

Världens snyggaste halsband som jag fick av två vänner i present ♥


Inga 800 grader här inte..

Ligger på soffan och huttrar och undrar om hela vintern ska va såhär kall i lägenheten. I somras var den en bastu och Martin tvingades köpa en stor AC för att ens kunna vistas här, men nu är här iskallt trots att elementen står på högsta värmen.. Och såhär fryser jag varje dag, oavsett hur mycket jag klär på mig. Jag sover till och med i mjukisbyxor och långärmat för att inte frysa.. Brrr, jag måste ha fel på min temperaturmätare i kroppen!!

Snart dags att kliva ut i stormen med Tyra.. Får bli en kort runda!

Ska fortsätta titta på "Våra bästa år" nu och äta en bit tårta från igår :)


Kharma..

Igår blev en dag likt ingen annan.. Chockad, sårad, uppgiven, besviken, arg.... Listan med känslor jag hade igår kan göras meterlång. Oärliga människor är det värsta jag vet, vänner som ljuger en rakt upp i ansiktet, låtsas som ingenting och sen är "ledsen" när allt kommer upp till ytan. Fy fan.

Som om jag inte mår dålig rean av att gå hemma dag ut & dag in, som om inte allt som hör där till drar till sig dåliga känslor. Igår var varken rätt dag eller rött tidpunkt att släppa en bomb, men man styr ju inte över va framtiden ska utvisa, eller hur?

Så idag ska jag andas, rensa huvudet på stan med fina Emelie. Jag fick ett par skor av henne från Zara som inte passade så ska in & byta dom.

Och att sluta röka är redan passé.. Det blev totalt fem cigaretter igår, förvisso var det en helvetesdag men ska jag fortsätta ursäkta mig för varje cigarett jag tar, kan jag lika bra ge upp..


Födelsedagsfirande!

Phuuuuuu, ny vecka och nya friska tag som gäller! Föregående vecka har varit helt otrolig, det känns nästan som att jag har fyllt år hela veckan, så mycket kärlek och härligheter som varit runt omkring.
Släktkalas på söndagen förra veckan, min födelsedag i tisdags, hjälpt mamma & pappa att komma iordning i nya huset både onsdag och torsdag, middag på Stäket i Lund i fredags, födelsedagsfest i lördags och söndagspizza hos mamma och pappa. Mycket tid med föräldrarna, men åååh vad jag tycker om det! ♥.

Martin och mina fina tjejer hade ordnat överraskningsfest för mig i tisdags och den dagen blev helt klart världens bästa födelsedag någonsin. Denise bjöd på middag på Jensen's samt vin på Grappa, och slutligen överraskningen hemma där världens finaste Isolina demade för sitt smink Beauty Minerals. Martin plockade fram stora plånboken och jag fick välja precis vad jag ville bland alla hennes produkter. Om jag var i sjunde himlen? Oh yes!
Dessutom hade Martin köpt en massa goda ostar, vindruvor, kex, lufttorkad skinka och salami ;)

Lördagen var helt underbar med alla mina vänner och jag var på topphumör hela kvällen! Kan säga att jag och Martin stupade i säng så fort vi kommit hem efter att ha hållt igång hela dagen.

Men, good things don't last forever och idag är det tillbaka till verkligheten med mail till Arbetsförmedlingen, klydd med papper från Försäkringskassan och jobbsökande.. Ska även försöka att ge upp rökningen, vilket jag skulle gjort redan igår med det blev ändå två ciggaretter. Aja baja, men en bra början i alla fall!

jag och några av mina fina tjejer!