Kurr kurr!!

Sitter här med världens hungrigaste mage kombinerat med världens tjockaste hals. Har fått i min några klunkar saft, vågar mig inte på att stoppa något som måste tuggas i munnen. Kunde knappt andas när jag vaknade imorse, så jag antar att jag får äta soppa till kvällsmat idag? Kul!
Idag blir det i alla fall en dejt med Isabelle och jag har planer på om vi skulle sätta oss på bo01 och lapa sol. Egentligen hade jag velat ta mig ut till Sibbarp eller Klagshamn, så Tyra kan få springa i vattenbrynet.. Men just idag känner jag att det nog får bli till en annan gång.
Min jobbhelg är det också, lördag & söndag. Helt underbar vecka faktiskt. Jobbade fyra timmar igår, och idag är jag ledig. Sen imorgon jobbar jag tre timmar, och är ledig torsdag & fredag. Lovely! :)
Dessutom kommer lönen lite tidigare denna månaden, redan på torsdag isället för måndag nästa vecka. Och det är ju inte så att jag klagar, för jag är verkligen i behov av min lön. Faktiskt, redan idag!
Puss!

Skitväder!

Så underbart att vara ledig denna regniga onsdag! Känner ni ironin ända bort till er? Jag hatar regn över allt annat, framförallt när mina gummistövlar är borta i Limhamn.
Funderar på att åka och hämta dom, men dom har stängt av Linnégatan och såfall måste jag kolla upp hur jag ska åka och gå för att ta mig hem.. Känns inte allt för lockande, bara för ett par stövlar!
Martin körde till Stockholm inatt (igen!) för att lämna en bil, och hämta en ny. Har ingen aning om när han är tillbaka i Malmö, men inte allt för sent inatt hoppas jag! Så tomt här hemma utan honom..
Ska klämma ett glas juice sen blir det promenad med Tyra. Det är nog det enda som händer på mig lediga dag; promenader med hunden. Skulle träffat Isabell och fikat i stan, men hon har fått feber så det blev inte av. Och som jag skrev tidigare så känner jag inte direkt för att röra mig många meter utanför dörren idag..
Puss!

Gääääääääääsp!

Jag har sovit som en stock hela natten, varken hört när Martin kommit hem eller när han gått & lagt sig. Ändå vaknar jag klockan nio när alarmet ringer och är tröttare än någonsin!
Helt slut är jag och det är riktigt jobbigt, framförallt när jag inte är ledig förrän på onsdag och kan få en chans att sova ut.. Imorgon börjar jag dessutom 8:15, så det blir sängen runt nio ikväll..
I torsdags stack jag och Martin till Stockholm, så nu har jag ÄNTLIGEN varit i huvudstaden. Gick och strosade i alla galleriorna och kikade i butikerna på Birger Jarlsgatan. Kan ju säga att årets önskelista i år blir lång och dyr! Jag fick i alla fall köpt ett par nya solglasögon samt ett spetslinne, och fikat på Le Café :)
Usch nej, jag bara gäspar och gäspar här. Ska slänga mig på soffan nu, har jag tur kanske jag somnar till nån timme och vaknar pigg igen?
Puss