Down, down, down.

Idag är verkligen ingen bra dag. Är på ett konstigt humör och känner mig inte alls pigg. Mycket tankar som snurrar runt i huvudet på mig. Känner mig nere och arg, som om ingenting blir som jag vill eller tänkt mig..
Ligger i sovrummet nu och fördriver tiden. Martin kollar på Sons Of Anarchy ute i vardagsrummet, och eftersom i princip allting irriterar mig låter jag honom titta på det ifred. Hade en dryg dag på jobb också med alldeles för mycket kunder så vi hann inte alls med vad vi skulle. Ändå gick tiden i snigelfart..
Som lite uppmuntran till mig själv så är jag ledig i helgen, och mamma ställer upp & passar Tyra från lördag till söndag. Ska unna mig en utekväll med Elin, och förhoppningsvis Hille. Ska bli skönt att kunna slappna av, inte oroa sig för att lilltjejen varit ensam hemma för länge eller stressa upp på morgonen för att springa ut på kisserunda.
Nej, om nån kunde sparka mig i häcken och göra mig på gott humör. Framförallt, ett gott humör som varar...
Puss

Sun(ny)day!

Herregud vad trött jag är! Vi ställde ju om till sommartid inatt, och jag vill lova att det var ångest på hög nivå när jag låg i soffan och såg klockan gå från 01:59 till 03:00!

Upp efter knappt fem timmars sömn för att gå ut med vovven. Inte det lättaste att kliva ur varma sängen då vill jag lova, but I did it, med svullna ögon som pingisbollar. Usch vad jag ser ut!
Idag väntar ett kort 3h pass på jobb, 14-17 och det tackar jag för! Det kommer nog inte vara mycket action i mig när jag kommer hem, förmodligen ryggläge i soffan hela kvällen.
Ska ta en promenad till med Tyra, "efter-frukosten-promenaden".. Synd att hon inte kräver eller få gå någon längre promenad så jag hade hunnit förbränna lite under tiden, haha! Ska slänga mig en stund på soffan sen och äta lite frukost. Har köpt hem citronfil och müsli som jag längtat efter :)
Puss!

Tattoo

Fortitudo per amorem - Styrka genom kärlek
Glömde ju skriva att jag även gjorde min 3:e tatuering. Aj, säger jag bara!

I'm back!

Jag är tillbaka i bloggvärlden!! Fick ett ryck och kände att det var dags igen, efter ett ganska långt uppehåll. Därmed tog jag bort alla föregående inlägg, annars är det ingen riktig nystart!

Sitter och lyssnar på 'Veronica Maggio - Jag kommer' och sippar på ett glas rödvin. Martin och jag har varit på visit i Staffanstorp och ätit våfflor idag, mums! Vovvarna fick leka av sig också, så pass att Tyra sov hela bussresan hem och fortfarande ligger utslagen i sin korg. Underbara lilla knytet ♥.
Och imorgon så väntar självklart jobb.. suck. Har mördarpasset 14-22, så det blir troligtvis bara popcorn i soffan innan jag kryper till sängs för att på söndagen åter igen åka och jobba. Men jag ska inte klaga, jag slutar i hyfsad tid på söndag och har hela måndagen ledig! Hoppas på solsken och måååånga plusgrader så vi kan sticka ner till Bo01. Tycker det är på tiden att lilla Tyra gör sig bekant med hav och sand så hon överlever en sommar nere i Ystad ;)
Nej, dags att återvända till rödvinet! Blir en tur 6 våningar ner också för en cancerpinne!
Puss!