Full i mavven

Är proppmätt!! Jäklar vad gott det blev, superenkelt men framförallt bra med mat som i princip sköter sig själv på spisen ;)

Ligger nerkrupen under en filt på soffan och myser med Tyra. Ska kolla lite på tv nu!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187131995.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187131995.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187132001.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187132001.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187132019.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187132019.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187132034.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187132040.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_187132048.jpg" class="image">


What's for dinner?

Känns som det är mycket mat i min blogg haha. Blir väl annorlunda sen när jag börjar jobba :)

Ska i alla fall göra panerad skinkschnitzel med örtkryddade, ugnsrostade klyftpotatisar, broccoli, smörstekta champinjoner och bearnaisesås! Blir nog gott :)


When I grow up I wanna be famous


Lunch

Ruccolasallad, ägg, keso, lufttorkad salami och couscous!



Nytt utseende

Gjorde en ny design igår men headern ville inte stämma överens med varken bakgrunden eller mallen på bloggen, så jag satte mig nu på morgonen och pillade ihop en ny. Så nu är bloggen riktigt tjusig :)

Såg även att min statistik pendlar en hel del, vet inte riktigt vad det beror på? Jag skriver väl tråkiga inlägg, i guess.

Anyway, idag mår jag bättre och sitter just nu och hinkar i mig morgonkaffet. Vill ha helg redan nu, är så taggad!! Ska nog träffa Denise på fredag, dela en flaska vin och käka på Grappa, och sen lördagen blir det tjejkväll.

Och på tal om något annat så funderar jag faktiskt på att testa LCHF, men kanske först när jag kommit igång med gymmet? Ingen mening att trycka i sig protein ju om man inte gör av med det, haha. Kommer ju kallas chubbychic annars om jag bara ska stoppa i mig en massa..

Ska ta min morgonciggarett nu, och sen få i mig ett ägg!

Inspiration


I'm sorry I can't afford a Ferrari


Zzzz..

Dumma mage! Fick i mig kvällsmat i alla fall, lite fläskfilégryta med ris.

Martin har stuckit till gymmet och jag ligger och tittar på tv. Typ det enda jag gjort idag, riktig liten latmask är jag ;)

Ögonen går i kors på mig, förmodligen eftersom jag varit uppe sen fem och inte gjort ett skit på hela dagen.. Får försöka hålla mig vaken så jag kan sova inatt.


At the end, everyone have to leave

Ligger fortfarande nerbäddad på soffan med jobbig PMS.. Riktigt off idag, gråter åt allt & ingenting och har fortfarande småkramper i magen..

Fick nyss reda på att jag är beviljad nystartsjobb vilket innebär att jag förmodligen har jobb i Mars. Men, man ska ju inte ropa 'hej förrän man är över ån' så jag låter det va.. Får fortsätta hålla tummarna bara.

Ett steg närmre i alla fall!


Goooo morron'

Vaknade klockan fem av Martins telefon och sen kunde jag inte somna om.. Har legat på soffan sen dess och slötittat på tråkiga tv-program. Fick slängt iväg ett mail till min handläggare på AF och nu håller jag fan tummar och tår och hoppas att dom inte ska sätta käppar i hjulen för mig.

Igår var Martins syster Nicole och hennes sambo här på söndagsmiddag. Gjorde skinkstek för första gången, med kokt potatis, hemmagjord brunsås och broccoli & brysselkål. Åh, det blev så jäkla gott och guuuud vad stolt jag var att jag fixade det. Trodde jag hade tagit mig vatten över huvudet med det blev helt perfekt! :)

Avslutade kvällen med att kolla på bandy. Nicoles kille, Dana, spelar nämligen bandy och deras lag behövde en målvakt till matchen som började klockan åtta, så Martin hoppade in. Var ganska roligt att kolla på, älskade när vi hade innebandy på idrotten i skolan osv.

Idag blir det dock lugnt. Mådde inte så jättebra igårkväll, låg med kramper i magen när vi kom hem så det blir till att vila upp mig idag. Kan vara skönt med en slappdag utan att göra ett smack! ;)

Trött tjej..


Helgen!


Pardeey

Utgång med Emelie ikväll till favoritbåten :) får dricka slattar från igår då jag glömt gå till Systemet..

Men det blir nog bra!!


Chains and whips excite me

Ä


Fffredag!

Världens bästa hemmakväll med världens bästa Emelie <3 och snart kommer Martin hem från jobb så då blir det tokmys innan läggdags.

Rödtjut är världens bästa!


Friday, I'm in love

Åh, vad tröttsamt att jag måste skriva mina inlägg antingen från mobilen eller med Safari-webbläsaren. Jag brukar använda Mozilla annars, för med Safari får jag inga "radbyten" utan all text i en enda klump.. Anledningen är att själva inloggningen inte syns med Mozilla, tack vare att dom ska göra reklam en massa "stilbloggar".
Who gives a crap? Inte jag i alla fall..
Sitter och dricker en smoothie till frukost med passionsfrukt, hallon, björnbär och blodapelsin. Kunde helt klart skippat den sista för fy satan vad syrlig den är!
Ska pallra mig iväg till Systemet sen också och inhandla nått gott vin. Emelie kommer ju hit ikväll och vi ska ha en lugn och skön fredagskväll med grönsaker & dipp och annat "nyttigt". Får se vad jag hittar på Hemköp..

Yummie


Nervös!

Ska strax springa bort på Entré för en snabb lunch med Denise, sen måste jag hem igen och läsa på lite om Cervera. Her skrivit upp ett par stödord men måste läsa mer & få in det i huvudet, haha.

Chefen skickade precis och frågade om det gick bra klockan 17.00 istället, vilket det givetvis gjorde. Åh, jag är så nervös. Jag vet inte om det är en arbetsintervju eller bara ett personligt möte, han har ju bara sagt att han ville träffa mig. Vet knappt vad jag ska säga eftersom jag inte har någon aning om vad vi kommer prata om!!

Men det ska säkert gå bra. Blir storhandling med Martin efteråt, både kyl & frys ekar så tomt där är. Fick i mig ett stekt ägg och fyra koppar kaffe till frukost, så jag behöver lite lunch nu och en ordentlig middag ikväll.

Ska hoppa i stövlarna nu och göra mig redo för take off! ;)


Trötter


Tyra vägrar kliva upp ut sängen! Och hur är det då tänkt att jag ska komma upp? Jag vill ju bara mysa ner mig hos henne! Nej, jag MÅSTE gå upp nu, hur skönt det än är att ligga & dra sig ;)


It's a beautiful day!

Goooood moooorning! :)

Har vaknat på ett strålande humör, thank God. Tyra ligger fortfarande och sover som en stock, undrar om Martin gav henne sömnpiller imorse, haha.

Ska alldeles strax kliva ur sängen och starta kaffekokaren, sen ska jag sätta mig och plocka ut fler låtar. Den enda sidan med ackord till svenska låtar har lagt ner, så har man tur hittar man enstaka på andra sidor, annars känns det som omöjligt. Så då får man helt enkelt sätta sig och leta igenom gitarren!


Favorit


Say what

Proppmätt efter middagen, spänningshuvudvärk och en helvetes massa tvätt att ta tag i. Tror jag håller på att bli lite krasslig.. Igår frös jag konstant och gick runt med hur mycket kläder som helst på mig utan att det hjälpte.

Idag är jag stel som fan i nacken vilket har lett till spänningshuvudvärk.. Sinnessjukt trött är jag också, så ska alldeles strax åka ner och slänga in tvätten sen ska jag ta en timmes vila på soffan. Helt slut i kropp & knopp :(


Full rulle!

Idag är en riktig slödag. Låg och drog mig alldeles för länge i sängen så nu har hela dagen passerat känns det som. Har i alla fall hunnit dammsuga och nu sitter jag och äter lite lunch. Gjorde världens godaste currykryddad kycklinggryta igår med ris och wokgrönsaker! Blev över till två portioner plus det jag äter nu, helt perfekt :)

Ska alldeles strax ta en dusch och sen bege mig ut i minusgraderna med Tyra för en promenad. Sen blir det soffhäng tills Martin kommer hem. Och ikväll ska det tvättas.. Hujeda mig, hur ska jag hinna laga mat?!

Imorgon blir det storhandling och införskaffning av vikter. Jag och Martin ska börja powerwalka och då ville han ha vikter som man sätter runt handlederna och anklarna. Blir nog bra, jag behöver verkligen röra på mig och komma igång. Vi båda har lagt på oss en hel del, men så blir det väl utan motion och med mycket god mat ;)

Martin sa faktiskt såhär igårkväll;
"Vet du vad det bästa är med att komma hem fån jobb? Det är att få äta din goda mat!"

Det gjorde min dag ♥.

It's not hard to fall when you float like a cannonball


Bless mondays

Ja, där skiljer jag mig säkert från en hel del. Jag älskar måndagar! Det är dagen som kickar igång veckan och framförallt idag har jag inget emot att det är måndag. Sitter med mitt morgonkaffe och tittar ut över den himmelsblåa himlen och njuter av att solen skiner. Att det är nollgradigt & lite blåsigt bekommer mig inte!

Vaknade redan 08:20 idag så jag klev upp då fastän jag inte tänkt gå upp förrän vid niosnåret. Å andra sidan så har jag ju tid till allt jag ska göra som att dricka mitt kaffe, kleta på smink och ta Tyra på en promenad.

Har ett litet ärende jag ska på sen och jag hoppas såklart på det bästa. Och på torsdag ska jag äntligen få träffa chefen på Cervera. Hoooooooly crap vad lång tid det har tagit.. Två månader, haha!

Nu ska jag ner och hämta lite luft! ;)


TGIF

Fredag, woho! Haha, känns som alla mina dagar är fredagar nästan eftersom jag är arbetslös. Blöh!

Har sovit som en stock hela natten, vaknade vid åtta men somnade om en timme. Hann med två "mardrömmar" också. Hate it, och som vanligt var Martin med. Förstår inte varför jag drömmer mardrömmar om honom eller varför han alltid är elak mot mig i drömmarna.. Vaknade i alla fall stortjutandes...

Tog en promenad innan med hundarna i det underbara vädret. Ska ut strax igen och ta en cigg och lapa lite mer sol.

Mamma kommer hem om en stund också så då får jag sällskap. Har suttit och spelat kort med mig själv hela morgonen haha.. Sen blir det tacowraps till middag här ikväll och sen har jag ingen aning om vad som händer. Förmodar att jag & Martin kryper ner i soffan framför en film eftersom vi ska ha pojkarna imorgon.

Nu ska jag ut i solen! :)


Morgonstund har guld i mun


Snö!

Tyra fick för första gången traska i snö! Hon gillade dock inte haha.. Fina madammen ;) Nemi däremot älskar det och käkar gärna en hel del också!


Shape up

Hittade en app i Appstore igår som jag använde mig av förra året, Shape Up heter den och det är en form av kaloriräknare kan man säga. Dessvärre kvittar det var jag skriver upp att jag äter, för jag äter ändå för mer än jag ska haha! Igår blev det dessutom middag på Friday's med Denise, en stor stek tog jag och innan dess en stor latte..

Oavsett så tänkte jag använda mig av den mer noggrannt när jag fått mitt gymkort, som ska införskaffas såfort Martin har fått sin lön. (För er som inte vet, fick jag ett gymkort på valfritt gym av honom i födelsedagspresent).

Idag bär det av till Staffanstorp, kände att jag behövde komma hem och umgås lite med familjen. Stannar över natten och sen kommer Martin förmodligen och hämtar mig & Tyrannen efter han slutat jobba. Han har fått ledigt denna helgen också så det blir nog en lugn fredag och sen lördag & söndag kommer Philip och William hit. Mina favoritpojkar, min yngsta mosters barn. Världens goaste är dom! Så då blir det bowling, massa filmer och godis :)

Catching up

Ska träffa Denise idag som varit i Thailand i två långa veckor, och som jag inte sett sen innan jul! På tiden att vi sätter oss ner med en kaffe & skvallrar. Har såååå mycket jag vill fråga henne ;)


Oops

Det var visst bara tisdag idag. Ännu värre. Två skitdagar på raken! Dööö!!


Watch out

På fruktansvärt dåligt humör!!
Aaarrgghhh.. Ska begrava mig under täcket nu! Hatar onsdagar och kommer alltid att göra det. Har aldrig någonsin under hela min livstid varit en bra dag på veckan, och det slår aldrig fel än idag. Skithelvetesjävlamögdag!


Ordinary tuesday

Godmorgon!

Sitter och letar lite jobb och dricker en kopp kaffe. Verkar bli ännu en tråkig dag, precis som alla andra jag spenderat här hemma.. Och det är inte rätt väder för att gå en långpromenad med Tyra heller.

Väntar på att chefen från Cervera ska höra av sig, jag är så ivrig för att få träffa honom. Och självklart vill jag ännu mer att han ska ha ett jobb att erbjuda mig. Men, jag ropar inte hej förrän jag är över ån så jag fortsätter att hålla tummarna bara.

Igår såg jag & Martin klart Sons of Anarchy, säsong 4 och LÄNGTAR tills säsong 5 kör igång i September i år. Har nog aldrig suttit så spikad framför en serie som den, och det är med blandade känslor. Igår satt vi med tårarna i ögonen, och i nästa sekund highfive-ade vi haha.

♥ 15/1 -11 ♥

Igår hade jag och Martin 1 år tillsammans och det "firade" vi med mat på Pers Krog. Även Martins mamma, syster och morfar firades, då dom allihop fyllde år! Vilket sammanträffande, haha..

Hela helgen har bestått av pary och tro mig, det kände man av både igår och idag! I fredags åkte jag, Martin och hans kompis Matti till Strandbaden i Falsterbo. Tyvärr var det 16/18, vilket vi märkte redan när vi kom och möttes av Fältgruppen. Snacka om att man kände sig gammal då?! Vi hade roligt oavsett, blev en lugn utekväll och det var så himla skönt att vakna kvart i tio på lördagen och må prima ballerina :)

I lördags blev det middag hos mamma och pappa, och redan där började allt med champange, rödvin, öl och Doolies. Efter det så stack vi till Big Bowl och mötte upp Isaxon, en annan kompis till Martin och sen fortsatte vi vidare till Båten, och sen blev det Etage med några andra. Tror vi stängde ögonen runt sju på morgonen...

Och idag så ringde Martin och väckte mig vid tio, men jag somnade om direkt efteråt och vaknade halv ett. Helt slut i huvudet, och jag antar att jag behövde alla de timmarnas sömn. Har precis ätit min sena frukost och ska fortsätta slötitta på tvn med Tyra. Jag är fortfarande trött, så trött att jag hade kunnat somna ståendes!

Vitaminboost deluxe

En sen frukost, bestående av Provivajuice, ett ägg och en skål med yoghurt och massor av frukt.
Mår crap, skriver lite senare!


Underbara helg!

Det går trögt på frukost fronten, halva smoothien slängde jag igår och idag har jag precis druckit upp hälften.. Jag är verkligen ingen frukostmänniska men jag vill lära mig, det är ju ändå det viktigaste målet på dagen säger dom. Dessutom är tanken att jag ska kunna slänga i proteinpulver sen när jag kommer igång med träningen. Martin köpte ju en hel dunk till mig förra året, men det gick icke ner som en vanlig mjölkdrink. Blä!

För övrigt så är det fredag, och jag har ännu en hel helg med Martin som fått ledigt. Så idag bär det förmodligen av till Strandbaden i Falsterbo. Premiär för min del i så fall, men det ska bli kul. Problemet som vi måste lösa är skjuss, för Martin åker inte buss och jag vägrar betala taxi så långt..

Så imorgon blir det väl bakfylla, soffhäng och pizza skulle jag tro? Jag hoppas på bra väder, inte fullt så blåsigt som det är idag så man kan ta en lång och ordentlig promenad med Tyra.
Och slutligen så kommer söndagen och familjemys! Martins mamma fyller år och hans morfar blir 80, så vi ska tillsamman med dom och Martins syster Nicole & hennes sambo, käka på Pers Krog. Perfekt en söndag, och ännu roligare är det att jag och Martin faktiskt firar 1 år tillsammans.
Det känns längre vill jag lova!

Frukost

Smoothie med mango, gul kiwi, galiamelon, passionsfrukt & vaniljyoghurt!! :)


Aaoootch!

Ibland är jag så jäkla tankspridd och igår var sannerligen en sån dag! Hade råkat sätta på fel platta på spisen utan att tänka på det, och så hamnade det lök på just den plattan. Och vad gör Sofie? Jo, självklart ska hon plocka bort löken och "aaaaaaaj!!". Fingrarna bara sögs fast och fy f*n vad ont det gjorde!

Satt säkert i en timme med fingrarna i isvatten och jag fick nyss bort hudresterna som fastnat på plattan, när jag torkade av spisen. Så det blev till att gå till Apoteket och köpa kylbalsam och Xelocainsalva.. Men inte fan hjälpte det. Så nu sitter jag med ett handikappat pek- och långfinger, självklart på höger hand!

Jag är en sån otursfågel, och inte minst när det gäller just den handen. Har två stora, fula ärr som aldrig kommer försvinna. Det ena är från tiden när jag jobbade i delikatessen, och på nån konstig vänster lyckades skära mig i handen med skärmaskinen... Det andra är från ett glas som sprack när jag diskade, som jag körde rakt i handen av chocken.. Och så nu fingrarna.. Har ingen känsel i mina stackars fingertoppar, och huden är stenhård och brunbränd.

Nu blir det till att slänga sig på soffan. Har varit uppe sen klockan sju och tvättat.. suck!

Snart lossnar tummarna

Igår blev en heldag med Emelie, men gud vilken härlig sådan! Började med att luncha på Friday´s på Lilla Torg. Proppmätta blev vi, så det var inte i nått raskt tempo vi promenerade vidare i efteråt haha.

Jag fick köpt en ny väska och en ny plånbok samt lite produkter från Kicks. Blev en massa snack och innan vi åkte hemåt tog vi en smoothie från Redfellas. Kan säga att det var två mätta tjejer som landade i soffan när vi kom hem! Sen var det bara att ställa sig vid spisen, för det skulle ju lagas middag också haha. Har nog aldrig ätit så mycket på en hel dag! Såg ut som en gravid kvinna i 7:e månaden kan jag säga!!

Har fortfarande inte hört något från arbetsintervjun, men jag fortsätter hålla tummarna. Och i nästa vecka skulle en bekant till Martin höra av sig, så jag håller tummarna ännu mer för att han kanske har något till mig. Det låter kanske konstigt, men jag verkligen längtar tills jag börjar jobba igen, när det nu händer...

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, får bli en liten chokladpudding.
Sen ska jag till Hemköp och handla! :)

Members.com

Tycker att alla ni som gillar nätshopping ska bli medlemmar på members.com. En grym sida, med olika kampanjer från alla diverse märken. Jag blev medlem för ett tag sen och igår blev jag lycklig ägare till ett par nya skor! Dessvärre passade inte det ena paret, så dom gav jag bort till Emelie.


Svarta skor i mockaimitation från Lundberg


Skorna som tyvärr inte passade, men ååååhh vad snygga dom är!!


Back on track

Det blev en helg på Öland trots allt och det är jag glad för. Det har nog varit den bästa helgen på länge!! God mat alla tre dagarna och lördagen var outstanding. Vi tog en långpromenad på morgonen och sen blev det soffhäng en stund innan det var dags för middag. En gudomlig trerätters, med svenska egenfångade kräftor till förrätt, ryggbiff med potatistårta & balsamicosky till huvudrätt och en fläderpannacotta med jordgubbar till efterätt. Och kvällen avslutade vi i 38°c vatten i badtunnan. Finns inte ord för hur bra jag hade det!! ♥

Väl hemma igen var det tillbaka till verkligheten med papper som ska till F-kassan, jobbsökande och diverse. Måtte jag få ett jobb snart, jag är så TRÖTT på detta....

Ska strax bege mig upp i stan för att möta Emelie som jag saknat så och inte träffat sen nyår! Blir till att strosa runt i solskenet och käka lunch och det ska bli så mysigt! Ska se om jag hittar en ny jacka, Martin tjatar om att jag inte får ha min söndriga och skitiga Everest längre, haha.

Yes!

Godnatt godnatt, arbetsintervju imorgon så då måste jag vara pigg & utvilad!

Hoppas på det bästa :)


Paus

Ingen bra dag alls idag. Åker till Staffanstorp idag och blir där förmodligen hela helgen. Öland blir det nog inget för mig, och jag har ingen lust heller längre oavsett.

Man ska tänka sig för vad man slänger ur sig, inte bara köra över folk. Jag hinner inte mer än bygga upp mitt självförtroende & hopp förrän det raseras och tyvärr av "fel" människa.

Jag vet varken ut eller in längre.


Påväg..

On my way to Staffanstorp för lite mys med pappa & lillebror.


Januari

Då har det nya året sparkats igång och jag inledde dagen som sagt i ryggläge på soffan och med pizza & cola till middag. Rörde mig en enstaka gång och det var när jag gick ut med Tyra, haha!

Hade en riktigt bra nyår med min fina Emelie. Trerätters, bubbel, kortspel, galna foton och dans! Helt underbart och lika roligt var det på Båten, förutom att det var sista kvällen dom hade öppet. Så sjukt tråkigt att myndigheterna ska börja blanda sig och ta tillstånd osv.. Riktigt tråkigt att Malmös bästa nattklubb stänger....

Fortsatte iaf med efterfest hemma hos oss med några vänner till Martin. Riktigt roligt hade vi och par nr.1 somnade på soffan medan par nr.2 faktiskt fick "finligga" på en luftmadrass, haha..

Tog sovmorgon idag till halv tio och en dess har jag suttit och meckat ihop en garderob på Ikeas hemsida. Får dock inget svar från Martin om det är okej att jag åker iväg och köper den..
Och förvisso har jag inte frågat min bror heller om han är intresserad av att hjälpa mig. Men det löser sig nog! Nu ska jag hoppa i uggsen och springa ner för en morgoncigarett innan det är dags för duschen!

Nyår 11-12


Nytt år

Inleder det nya året med soffhäng hela dagen.. Sjukt slö, men det hör väl till? Haha..