Midsommar

...men inte får man va ledig för det!

Jobbar 10-14 så jag ska egentligen inte gnälla, men kontrollfreak som jag är önskar jag att jag hade varit ledig så jag kunde fixa med allt som ska fixas! Martin har fått göra det mesta men hans minne är ungefär i jämförelse med en 80-årings - TOTALT värdelöst & kort..

Klockan fem ska vi infinna oss hos Alexander och sen håller vi oss där tills benen inte bär längre.. Kanske inte riktigt eftersom han är min chef haha, men något i den stilen i alla fall!

Var och lämnade Tyra hos mamma & pappa igår, förberedde jordgubbarna, plockade fram köttbullar & prinskorvar ur frysen, gjorde hårinpackning & ansiktsmask, målade naglarna och valde midsommar-outfit. Stupade i säng vid tolv tiden, och sen upp för en timme sen.. Undra hur pigg jag kommer va ikväll? haha.


Trött, sliten & lite överblonderat hår.
Glad midsommar!


Lovie dovie

Igår blev det en liten utgång till Klubb F med Stephanie och hennes tjejkompis Victoria. Dansade hela kvällen så fötterna värkte och jag somnade som en stock så fort jag kom hem. Jag är verkligen ingen partyprinsessa längre!

Martin är iväg hos en kollega och får massage så jag passar på att vila upp mig lite i soffan. Klarade mig från baksmälla men känner mig lite trött & sliten ändå. Tjuvkikar på "Bröderna Lejonhjärta" emellanåt men tycker än idag att den är hemsk så därför varvar jag med datorn, haha!

Blir förmodligen sushi ikväll, nya söndags/bakismaten för mig. Martin har gått överstyr och har käkat det FYRA dagar denna veckan. Killen borta på Samurai kan utantill vad det är Martin ska ha.. och då är det illa, haha!

Ska till frisören på tisdag eftermiddag och bli gudasnygg. Efterlängtat som fan.
Sen avslutar vi med midsommar!

Robot

Igår gick jag på min sjunde arbetsdag i rad, med migrän och en kropp som var helt färdig! Ni kanske inte tycker det är nånting att jobba så många dagar i ett sträck, men när man jobbar 10-19 är det ett par timmar man är på jobb!!
Dessutom har vi haft KAOSmycket att göra med tanke på alla studenter & bröllop som är för tillfället..

Hade planerat sovmorgon idag eftersom detta är min enda lediga dag denna veckan (förutom helgen) men tji fick jag. Vaknade vid sju och kunde inte somna om. Så himla typiskt när man planerat att få sova ut!

Sitter och käkar jordgubbskräm just nu och funderar på om jag ska springa upp på Gina Tricot och köpa ett par jeans till när dom öppnar. Jag behöver ju byxor...

Åker i alla fall till mamma och pappa runt lunch för att passa hundarna, sen stannar jag där över natten. Ibland behöver man komma bort så man får lite klarhet i saker & ting.

Freeeeeeezeeeeee!

Det blev aldrig något ärende i stan i måndags.. Chefen ringde och sa att Inger var sjuk, så jag tog självklart på mig att komma in på eftermiddagen. Sagt & gjort, och jag hade att göra från det jag kom till det jag gick.

Studenttider, tack och lov att dom bara är en gång om året och i ca två-tre veckors tid. Vi hade kaos på jobb igår också, massvis med kunder som var ute i sista minuter och shoppade studentpresenter. Jag slog nog in rekordmånga paket igår från det att jag började på Cervera. Heltokigt men fasen vad skoj! :)

I övrigt har det inte hänt något kul liv, sån är jag. En vanlig svensson med ett skittråkigt liv!
Saknar mamma & pappa, och lillebror såklart.. Fastän han fixar en 200ml hårinpackning för 75(?!) kronor.. Och vovvarna, lilla Stella(n) och Nemi. Ja, hela familjen ♥.

Nu ska jag smeta på lite färg i ansiktet så man kan se lite levande ut.

Skepp & hoj.

Back on track

Med tanke på att mitt liv har varit upp & ner som en berg-och dalbana samt att jag har jobbat som ett djur, har intresset för bloggen inte funnits riktigt. Jag ber om ursäkt till mina trogna läsare; förlåt!

Har nyss klivit ur sängen och sitter nu och dricker mitt slabbiga kaffe som blev en ANING för vattningt... Ska ge mig ut på en kortare PW efteråt för att sen landa i soffan med lite frukost. Ska upp ett ärende i stan idag och reklamera ett par leggings som tyvärr gått sönder.. Ovanligt att det händer mig? Nej..

Får väl slänga iväg ett sms till nån stackare om en liten fika på E-house kanske? Kanske ska hoppa den där kaffen egentligen, men med tanke på att "min" latte inte är så onyttig som en vanlig latte, är det kanske okej ändå..

Jag som har lyckats tappa några kilo, hela 6 stycken faktiskt, åt nog upp dom igår haha. Jag och Martin hade ätardag igår och stoppade i oss precis det vi ville och hur mycket vi ville, vilket resulterade i att vi började med amerikanska pannkakor till frukost, hemmagjorda hamburgare till sen lunch/tidig kvällsmat, godis & popcorn till tvn och när klockan slog nio hade vi precis stoppat i oss 11 bitar sushi också. INSANE!