Välkommen höstrusk!

Ja, nu kan man väl ändå påstå att sommaren är över och att hösten har klampat in? Ena sekunden skiner solen, och nästa sekund när man kliver utanför dörren så regnar det. Än så länge har jag lyckats pricka in VARJE regnskur som dragit förbi när jag har gett mig ut för en promenad med Tyra. Det underlättar inte heller att ha en liten tjej som avskyr regn & blåst, och som totalvägrar att röra sig så fort hon satt rumpan i marken..

Så idag plockade jag fram hennes dunväst och blev mäkta förvånad över hur mycket hon faktiskt har vuxit! Vi köpte denna till henne i slutet på vintern, och då var den en aning stor. Nu kunde jag precis knäppa den och blir hon så mycket som nån millimeter större får jag kassera den. Vilken tur att Le Chien har ett stort sortiment på nya vinterjackor och stickade tröjor att införskaffa till den kommande vintern!

För övrigt så var jag uppe med tuppen idag, redan klockan åtta! Slängde mig i soffan och skrev ihop ett nytt Cv och drack massvis med kaffe för att hålla mig vaken och fokuserad. Fick sökt ett jobb också, så nu är det bara att hålla tummarna. Av någon anledning så känns det här riktigt bra så jag hoppashoppashoppas..

Nu ligger jag bara & tittar på tv och funderar över kvällens middag. Inte så lätt att komma på något när man är proppmätt efter att ha slängt ihop en pastasallad till lunch.. Mmm, men gott var det!
Tror det får bli en köttbit, med ugnsbakade potatis & morotsklyftor, tzatziki och smörstekta champinjoner. Ska unna mig ett glas rött också innan grabbarna intar lägenheten och det är läggdags för min del.

Kommer vakna till en tom lägenhet imorgon, sen vankas det jobb mellan 16-21, och sen tillbaka till den tomma lägenheten med den alldeles förstora sängen.. Tack och lov att jag har Tyra ♥.


Puss!


Viva Las Vegas

Inatt blir sista natten med Martin, i alla fall på ett litet tag. Imorgon, alltså natten mot onsdag åker han och tre killkompisar till Las Vegas i tio dagar. Jag är sååå avundsjuk!
Det kommer säkert kännas som en evighet utan honom men jag får underhålla mig med nära och kära. Dessutom har jag ju Tyra så det ska nog gå bra. Det får det ju göra..

Idag blev det ett ärende på morgonkvisten och efter att jag var färdig käkade jag och Belinda fukost på Espresso House och gick en stund på stan, innan det var dags för henne att jobba. Köpte med mig mat från China Box så nu ligger jag här mätt & belåten på soffan. Funderar faktiskt på att gå in och slänga mig i sängen och vila lite middag. Känner mig helt slut av nån konstig anledning..

Helgen har varit full av partaj både fredag & lördag och igår var det fotboll med älsklingen som gällde. Åt middag på Jensen's innan också, förmodligen den sämsta servicen någonsin igår.. Dom hade haft problem med nån leverans, så flera saker fanns inte och dessutom fick vi vänta på maten i nästan en timme!

Avslutar med en bild, för nu tänker jag gå & lägga mig en stund :)

Puss!


Ny vecka, nya tag!

Har haft en riktig kaoshelg.. Någon finner det underhållande att trakassera & hota mig via sms, vilket har lett till att jag bröt ihop fullständigt i lördags. Martin fick åka från jobb och hämta mig, sen satt jag på Prins Bernhard resten av natten. Inte en chans att jag satt hemma ensam när smsen bara rullade in.. Fy fan!

Så idag har jag avklarat ärende nummer ett som var att byta nummer. Imorgon ska jag åka bort till polisen och göra en anmälan, hoppas på det bästa att dom får fram vem nummert tillhör..

Martin har stuckit iväg till Lund för att träffa en killkompis, så jag har tvingat Belinda att vara med mig. Ska möta henne på jobb vid åtta och sen rör vi oss ner mot festivalen och käkar langos. Om inte Martin är hemma förrän senare får hon hålla mig sällskap hemma.. Jag är tuff, men det är fortfarande obehagligt att vara hemma själv och gå ut med Tyra på kvällarna, eftersom personen tydligen har koll på mig och vet om att jag brukar vara ute och gå med henne...

Förstår inte vad det är för människa som vill mig illa... Vem gör såhär?

Friday, I'm in love!

Säger bara tacka fan för att jag har en inre väckarklocka! Sa åt Martin att väcka mig innan han stack till jobbet imorse, men gjorde han det tro? Nepp, det hade han glömt. Vaknade i panik fem i sju och rusade ner till tvättstugan, öste in kläderna och pustade sedan ut i soffan.
Skickade ett sms till honom som förståss var alldeles ovetandes om vad som skett..

Jag: "Tack för att du väckte mig!"
Martin: "Hur då? Eller du ville att jag skulle göra det?"
Jag: "Sa ju åt dig igår att du skulle göra det innan du stack, för att jag skulle tvätta.."
Martin: "Sant.. Förlåt! Missade det helt!"

Anyway, ska snart slänga i mig lite lunch. Får bli resterna från gårdagens spaghetti & köttfärssås innan jag kör ett städryck här hemma. Det behövs dammsugas och moppas golv. Nu när Tyra löper så är där lite småstänk som hon missat att städa upp.. För att inte tala om ko-mattan vi har under soffbordet. Soptippen nästa!


Tyra agerade tvätthjälp idag! :)

Och så var det fredag, underbara fredag och det vankas utgång på ingång. Blir en tur till solariet när Martin kommer hem från jobb, och runt halv nio anländer älskade Belinda. Båda två är lediga i helgen så vi ska gå bananas ikväll! Ska föreslå att vi äter bakismat på festivalen imorgon.. Mmm, langos!

Sen är det jobb igen på söndag, 12-15 och på kvällen spelar Veronica Maggio ♥. Som jag längtat att få se henne, grymma, fina, underbara Maggio. Hoppas att Martin följer med, annars är det dags att leta sällskap haha!

Puss!


Carpe Diem

Det blev kort utgång igår med fina Belinda. Det märktes att dom flesta skolorna har börjat, helt folktomt var där förutom de 30% 18-åringar som inte börjat än.. Martin fick sluta tidigare så vi stack redan klockan två. Skjutsade hem Belinda och sen blev det direkt hopp i säng!

Har vaknat på strålande humör idag och jag hoppas verkligen det fortsätter hela dagen. Sålänge jag har en positiv inställning så kommer nog mina 3h på jobb att rulla på. Sen håller jag bara tummar och tår för att vi får den nya sängen idag för guuuuuud vad jag har längtat! Äntligen ska jag få sova i en stor, skön Carpe Diem-säng ♥.

Ska gräva lite i frysen också och se vad vi kan hitta på till kvällsmat idag. Hade behövt göra en rensning och slänga en massa som legat där för länge, kanske lika bra att ta ett ryck såhär på morgonkvisten?
Först blir det frukost! :)

Puss!

Dripp, dripp, dropp

Vilken underbar ledig dag jag har haft. Har legat på soffan konstant hela dagen och inte rört en fena, mer än när jag varit nere med Tyra. Tog en sväng på Entré när Martin kom hem från jobb, och köpte hem lite öl & cider från Systemet och nu ligger jag här igen med datorn i knäet och bara slappar. Gött! :)

Igår hade vi myskväll med Belinda och Dennis, grönsaker & dippa och nån mutantfilm. För en gångs skull något nyttigt på bordet, annars brukar det vara uppdukat med diverse godsaker när jag och älskling har filmkväll, haha!

Ska snart ställa mig vid spisen och laga lite mat. Får ta det som finns hemma, orkar inte gå bort till Hemköp så det blir fiskpinnar med rösti idag då jag upptäckte att potatismosen var slut i skafferiet. Låter inte som en höjdare men det får duga, åtminstonde Martin tyckte det lät gott! Alltid ett plus.

Resten av kvällen blir troligtvis lugn. Belinda skulle fundera lite på om vi ska gå ut eller inte, annars blir det fortsatt slappande på soffan med min deppiga tjej. Tyra höglöper ju för tillfället så hon är inte den piggaste eller gladaste tjejen i världen. Man har tur om hon äter något av sina två måltider eller ens välkomnar en när man kommer innanför dörren. Riktigt tråkigt att hon ska vara så lissen, men det är väl livets gång haha..


Lillfisen! Samma dag vi fick hem henne ♥

Puss!


Vilken JÄVLA start på veckan!!

Vaknade av en massa nyckelslammer och pappersprasslande runt sju imorse. Stod upp i sängen på två sekunder och skrek "Maaartin?!". Tänkte nej nu jävlar är här nån som är inne & klampar i lägenheten, innan jag fick ett bittert "mhm" till svar ifrån vardagsrummet. Började fundera över vilken dag det var, med tanke på att klockan var över sju och han inte var på jobbet? Måndag kom jag fram till, sen kom bomben...

Någon har skurit sönder alla fyra däcken på Martins bil, samt repat motorhuven och ena dörren. Det fullkomligt kokar inom mig, varför gör någon så?! Vi båda kom fram till att det måste vara någon som blivit nekad på Prins Bernhard, som sett vad Martin kör för bil.. Förmodligen samma någon som haffat honom på stan x antal gånger för att "snacka", till och med när jag varit närvarande. Idioter! Det är väl inte meningen att man inte ska va trygg utanför jobb, eller ens behöva uppleva sådana saker pga sitt yrke?! Man undrar ju, som Martin sa.. "Ska jag se detta som ett hot?".

Måttligt irriterad är jag, men som tur är täcker försäkringen allt och det är polisanmält. Martin ska hämta ut en lånebil från Mercedes idag så vi står inte billösa i alla fall!

Och jag som tänkte skriva ett inlägg om gårdagens restaurangbesök och matchen mellan Malmö FF - A.C. Milan.. Tror jag får göra det senare när jag lugnar ner mig lite........


Enoying..

Jag åkt på luftrörskatarr än en gång. Fruktansvärt är det, men jag har bara mig själv och min förbannade rökning att skylla på. Kan ändå inte rå för att jag tycker det är förjävligt att ingen hostmedicin hjälper!
Har hostat min genom en 6h lång arbetsdag.. Undrar vad kunderna tänker?

Och jag som skulle ha hemmakväll igår fick ett ryck och stack ut. En tjejkompis till mig kom hem från Kreta i torsdag och ville "fira" det samt att hon jobbat på Prins Bernhard i exakt ett år igår, haha! Blev dock bara en cider för mig, samt en jävla massa hosta.. Därför kör jag hemmakväll idag istället.

Belinda kommer hit om en timmes tid tror jag och sällskapar mig. Perfekt, eftersom hon inte har råd att gå ut! Inte jag heller för den delen, med tanke på att jag brände 799,00kr på en jacka igår och har futtiga tusen kronor kvar på kontot varav fyrahundra ska gå till busskort på måndag. Suck, det blir knapert dom två sista veckorna innan lön!!

Nu är det dags för popcorn & dippa, kall cola och gräva ner rumpan i soffan :)

Puss!

Neråtsång

För tillfället känns det som att alla i min omgivning bara har toppar, medan jag själv har dalar. Det går verkligen utför och jag mår riktigt, riktigt dåligt över det!

Det verkar gå åt helvete på jobb. Dom som känner mig vet att det har körts med mig som aldrig förr, och att jag i princip har hängt i luften hela tiden.. Verkligen ett vettigt sätt att behandla anställda på!
Som det ser ut nu så har jag inte mer efter den 31/8. Känns verkligen kanon (märk ironin...). Dessutom jobbar jag två dagar i veckan, fyra timmar var förutom vecka 34, då jag inte har en enda tid! Sinnessjukt för fan!!!

Skulle sätta mig och skriva ihop ett CV idag också, men det fanns inte något Office-paket på denna datorn så jag får vänta tills Martin kommer hem så jag kan låna hans. Kollade runt lite snabbt igår på Arbetsförmedlingens hemsida, men det finns verkligen inga jobb att söka.. Vet inte hur mina vänner lyckas hitta jobb. Antar via kontakter?

Usch nej, idag är verkligen en neråtdag och jag känner mig inte alls på topp! Och så är det fredag.. Ska bänka mig i soffan ikväll med en film och popcorn. Utgångar får det bli sparsamt med, dels för jag jobbar i helgen och för att spara de få kronorna jag har kvar av månadens lön, då nästa månad är osäker..

Ska ner och ta en cigg nu, lugna mig lite och sen fortsätta slöa på soffan med Tyra.

Puss!


Allt på en och samma gång

Har haft en ljuvlig helg i Ystad med endast avkoppling och god mat & dryck. Kan dock tillägga att vi inte hann mer än in genom dörren igår förrän vi båda satte igång och storstädade. Imorgon ska badrummet få sig en ordentlig omgång efter att jag färgat utväxten. Fick hjälp av Eva på jobb vilken svamp och vilka medel jag ska använda..

På onsdagen kommer min fina Johanna (Penny) ner från Kristianstad. Blir jobb fram till 21, sen ska vi dricka öl och jag har lovat att visa henne Prins Bernhard. Antar att hon sover över här också, och att vi har en kanondag tillsammans hela torsdagen eftersom jag är ledig! :)

Ska hinna med att sola imorgon också. Fick nya crémer av Martins kompis som äger solariet och jag vill testa och se om dom är så himla bra som han sa.. Är ganska skeptisk till sånt faktiskt!
Sen ska jag se om jag hittar nån tatuerare (med bra pris) som känner för att göra min 4:e. Längtar!!!


Puss!

Betongkeps - CHECK!

Jag tror minsann ja ska ge fasen i spriten hädanefter. Ligger på soffan efter gårdagens utekväll och mår apa. Rör mig inte många meter mellan soffan och toaletten kan jag säga!
Har snart hinkat i mig en liter svartvinbärsdryck och funderar på om jag ska orka fixa frukost..

Skickade ett sms till Martin om han ville vara gullig och köpa med sig pizza hem efter jobb. Jag ser den redan framför mig, sådär underbar som bara en pizza kan va när man är bakfull. Jag hoppas att han gör det, annars kommer jag gråta blod. Det är ju standard att kränga pizza & dricka cola när man lider av Bakis smellus. Hahahah..

Äsch, lika bra att jag ställer mig vid spisen och rör ihop något. Funderar på scrambled eggs, bacon och en rostad macka? Det lät faktiskt riktigt gott så jo, så får det bli.

Puss!

Det stavas kaos..

Usch vilken dålig utekväll det var igår. Knappt något folk, småincidenter och så en ledsen Belinda efter att hennes ex kommit och förstört humöret. Jag antar att 'synden straffar sig själv', jag som sagt att jag inte skulle ut på två veckor. HA, så blev det ju definitivt inte!!

Idag vankas det jobb 17-22, ganska skönt trots allt. Då hinner jag slappa här hemma och laga mat. Ska slänga ihop korvstroganoff och denna gången ska jag fan ta mig lyckas med riset!! Jag vet inte en enda gång som jag gett mig på det och så har det slutat med att det är fastbrändt i botten på kastrullen och antingen överkokt & grötigt eller al dente.

Sen är det dags för långledigt! Torsdag - söndag minsann och jag klagar inte. Ska koppla av och bara njuta hela helgen tillsammans med min älskling, som också blivit ledig. Vi sticker till Ystad och kommer inte vara anträffbara alls. Gillar't!

Puss!

Fullt ös, medvetslös!

Snart, och nu menar jag jäkligt snart, så kommer vår nya säng och ni kan tro jag längtar! Vaknade när Martin skulle åka till jobb (som vanligt, haha!) och hade så fruktansvärt ont i ryggen. Det smärtade bara jag rörde mig och nu efter att ha varit vaken i ett par timmar, känner jag hur den ömmar och knakar..
Får ta och lägga mig på spikmattan en stund ikväll.

Känns som jag har hundra bollar i luften just idag. Har bakat en sats kladdkaksmuffins, som dock inte blev särskilt kladdiga men grymt goda ändå. Jag ska renbädda sängen och hellst dammsuga lägenheten då det kryper av hårtestar på golvet.. Jag fäller otroligt mycket nu, och det är så himla äckligt! Tyra har sovit som en stock hela morgonen, men nu är det på tiden att hon kommer ut och får kissa. Ovanpå allt hade jag bestämt med Denise att vi skulle träffas, och så har jag tvätt-tid mellan 14-17:30 OCH... jag ska slänga ihop spaghetti & köttfärsås till middag.

Suck, jag blir matt av att bara tänka på det. Kanske får göra hushålssysslorna som jag måste, så får vi se om Denise kanske känner för att ta en öl på Lilla Torg ikväll istället? Jag kommer nog behöva lite avkoppling ikväll.

Puss!