Love life, live loving

Wohoo, vilken kväll det blev igår! Stack till Friday's först och drack lite strawberry mohjitos med Tobbe (Martins killkompis) och hans tjejkompis Anna, och senare trillade även Belinda in. Runt tolv rörde vi oss vidare mot Båten och jisses vilket tryck det var och fan vad skoj jag hade!

Nu ligger jag här dagen efter med gammalt smink i ansiktet och iklädd mjukisbyxor & t-shirt, med en hund på varje sida om mig, snarkandes! Passade på att låna med mig Nemi hem igår, tråkigt nog kommer pappa och hämtar henne i eftermiddag. Men inte hänga läpp, åker förmodligen till Ystad nästa vecka och kopplar av, så då blir det förhoppningsvis massa hundmys och om inte, goda middagar i alla fall and lots, and lots of beer! ;)

Men nu blir det till att röja här hemma, har tvätt som ligger kvar i IKEA-påsar från i måndags och en massa disk på vasken. Martin ringde hem och sa att han hade bokat tid till frissan åt mig, klipp & färg! ♥
Så man kanske får ge något tillbaka då i form av en välstädad och fräsch lägenhet..

Puss!

Semester!!

Åh vad härligt med två veckor ledighet!! Det hade ju varit fan så mycket härligare om jag för en gångs skull kunde sova ut, utan att tänka på att ställa klockan och etc. Men icke, nej här vaknar jag vid halv sju, sju på morgonen.. Totalt onödigt för vad finns att göra så tidigt?

Ligger nerbäddad på soffan nu i alla fall så det blir inte många knop gjorda än! Ska ta mig till Staffanstorp på förmiddagen och skriva på papper till bankbytena, och då blir det självklart ett par timmar hos mamma. Hon var ledig så vi ska nog se till att snacka lite strunt & dricka några koppar kaffe :)

Puss!

Lördag :)

Vilken lördag detta har varit! Skulle egentligen jobbat till 22, men bad om att få halvera mitt pass pga min hosta. Istället löste dom hela passet så jag blev ledig. Blev en tur till Martins morfar på fika och därefter åkte vi till Mercedes för att "titta" på en bil.. Det slutade med att Martin blev med Smart, haha!
Körde och storhandlade efteråt så nu är kylen & frysen fullproppade igen, tack och lov! La oss på soffan en stund och vaknade upp två timmar senare, så då var det bara till att sätta igång med middagen som blev pepparbiff med rösti. Resten av kvällen har vi bara tagit det lugn och för en stund sen körde Martin iväg och jobbade.
Ska stoppa i mig lite godis och titta på tv en stund till innan det är dags för mig att sova. Imorgon blir det jobb 13-16 sen går jag på två veckors semester. Helt underbart ska det bli! Nu blir det att återgå till godsakerna och mysa vidare med min fina Tyra ♥.
Puss!

Sökes: nya lungor!

Jag känner för att skjuta skallen av mig, eller slita ut mina lungor och stoppa in två nya. Helvete vilken hosta jag har, luftrörskatarr är skit rent ut sagt.. Skulle kommit iväg till Vårdcentralen idag tänkte jag, men jag vaknade för sent för att kunna få en tid. Tror knappast vanlig hostmedicin från Apoteket funkar, behöver nog antibiotika..
Nej, det blev en mysdag med fina Emelie istället. Längesen vi träffades sist, så vi stack ner till Ribban och gick en sväng på stranden. Tyra fick badat också minsann! Från ingenstans tog hon världens hopp rakt ut i vattnet, haha! Fick lämnat av henne hemma efteråt, så stack vi upp till stan och tog en fika i blåsten.
Sitter nu och väntar på att Martin ska sluta så vi kan sätta igång och bygga till garderoben. Har ju tagit hit alla mina kläder från min lägenhet och för tillfället ligger dom i IKEA-påsar mitt på vardagsrumsgolvet. Inte särskilt snyggt men jag har inte haft möjlighet att hänga upp dom precis.. Så ikväll blir det snickeri snickera!
Puss!

Bad Kharma?

Har haft en natt med sjukt dålig sömn.. Drömt mardrömmar och Martin, vaknade och stortjöt.. Tredje gången nu på väldigt kort tid och jag kan inte förstå varför?! Jag är nog jäkligt stressad bara..
Halsen är full med slem, grönare än det grönaste och så hostar jag så fruktansvärt så det både känns och låter som att lungorna kommer att komma utflygande vilken sekund som helst. Ryggen är sjukt öm och just nu vill jag inget hellre än få hem vår förbannade Carpe Diem-säng. Det är nästan så att jag hade kunnat strunta i att få mat i magen, bara jag får sova bra och att min rygg inte värker..
Mamma kommer hit vid tio-tiden också. Blir på med gummistövlar, leggings & en av Martins tjocktröjor, sen far vi till Limhamn och rensar & packar kläder. Det är dags att bli sambo!! Något positivt med dagen i alla fall.. Blir nån vända till tippen i Bunkeflo också skulle jag tro.. Det känns som att jag kommer fylla minst en IKEA-påse med kläder som ska slängas. Usch nej fy fan, vilken jävla ångestdag det här är....

Fy fan vad han är braaa!

"Min bror har tagit studenten, min bror har tagit studeeeenteeen!"
Jag längtar efter att få trycka smörgåstårta i huvudet och dricka litervis med läsk. Sen ska jag avsluta kvällen med en stor skål popcorn här hemma, och ytterligare en liter läsk.
Igår blev det utgång med fina Elin. Dessvärre blev kvällen mindre lyckad tack vare somliga, pinsamt hur folk beter sig faktiskt, nästan så man undrade om det verkligen var en nattklubb man var på eller ett 16-årsdisco..
Anyway, drog mig upp vid halv elva och köpte bullar och sen hamnade jag i soffan. Ligger och myser med Tyra och tittar på Cezar..
Och det ska jag fortsätta med nu, alldeles för lat för att blogg idag!
Puss!

Counting down

Onsdag, och jag är ledig (egentligen). Har utbildning i kundbemötande mellan 13-16, så himla typiskt när man inte alls planerat att röra arslet ur soffan och göra något vettigt! Martin åker till Gävle direkt efter han har slutat jobba, och kommer inte hem förrän fredagkväll och då kör han direkt bort till Båten för att fortsätta jobba. Tanken av att han inte kommer hem ikväll får mig att redan sakna honom... Så frågan är vad jag ska sysselsätta mig med ikväll? Funderar på utgång, det är ju lill-lördag, Denise tar studenten och tja, många vänner kommer troligtvis befinna sig på Båten ikväll. Imorgon är det min brors tur att ta studenten, och sen jobbar jag 14-19 på fredag. Därefter väntas en veckas jobb till, sen är det semester i två underbara veckor! Helt underbart ska det bli, hoppas såklart på sol! Dags för en promenad med Tyra innan jag hoppar på järnhästen och trampar iväg till jobb.
Puss!

Smälter och kokar inombords samtidigt.

Har haft en fruktansvärd dag, en riktigt hemsk och ångestfylld dag! Var inte allt för pigg när jag klev ur sängen runt tio-tiden imorse, trots en nykter utgång igår. På cykeln och iväg till jobb där dagen fylldes med kaos, kaos & kaos.
Otrevligaste kunderna någonsin, spydiga tonårskillar, nedskräpande små snorungar och rent ut sagt en helvetes chef som planerade dagens schema. INGENTING funkade, och jag tackade fan för att jag hade lilla Eva som jobbade. Hon är vår lilla gestapo, som styr upp allting och är överallt & ingenstans - på ett bra sätt!
Snacka om att jag ångrade dom där extra fyra timmarna jag tackade ja till, men nu i efterhand myser jag av tanken av pengarna jag tjänat in idag...
Blev lite mys till en film med Martin när jag väl kom hem vid halv nio, och sen stack han till jobb. Är dödstrött nu, orkar knappt hålla ögonen öppna.. Ska rota fram Vienetta-glassen jag gömt i frysen och mumsa på innan det är dags att sova, för imorgon vankas det åter igen jobb. Dock bara tre timmar! Yeehaa :)
Puss!