Kalasdags.

 

Första morgonen på länge som jag återfått rutinen! Vaknade runt sju och lämnade sängen en halvtimme senare, dock för soffan och tvn, but still! Häromdagen sov jag till halv tolv, mindre okej..

Ska pallra mig in i duschen alldeles strax och sen får jag se om jag orkar sticka upp i stan eller om jag bara går bort på Entré en sväng. Min lilla kusin fyller år idag så det ska handlas present till henne. Har fullkomlig hjärnsläpp när det kommer till presenter, vad sjutton köper man till en tjej på sju år... eller åtta? haha!

Puss!


Enough..

Just nu har jag bara ångest, ångest och ångest inom mig.. Jag har fortfarande inget jobb och det finns inte ett enda på marknaden som jag kan söka. Det är verkligen skittråkigt att gå hemma & rulla tummarna!
Jag sover skitdåligt på nätterna, vet inte om det är pga stress och oro eller om det är sängen.. Två gånger på mindre än en vecka har jag drömt att jag varit gravid och fått en flicka, vad det nu ska betyda?
Och jag vill inte ens tänka på hur lite jag kommer få i lön denna månaden..

Inte mycket positivt i mitt liv just nu och det är bara mer påfrestande med alla tankar och idéer man har. Jag vill kunna köpa min lägenhet som ska bli bostadsrätt, sälja den och flytta till nytt med Martin. Jag vill resa bort en vecka eller åka på en mysig weekend, Martin hade tittat på en tripp till Paris för oss.. Jag vill hitta ett jobb jag trivs med, så jag kan få en normal lön och köpa den där garderoben jag trånat efter på IKEA och som jag faktiskt behöver..

Dagens enda positiva är att jag gjort en grym pastasallad till kvällsmat! Blev kycklingrester från gårdagen, sen slängde jag i bacon, grönsallad, rucola, fetaost, paprika, gurka, riven parmesan, soltorkade tomater och så en god salladsdressing såklart och pasta. Längtar redan till jag får sätta tänderna i det!

Martin jobbar på Båten ikväll så jag ska mysa med popcorn och filmen Zookeeper!

Puss!

Tror jag blivit smittad..

..av inget mindre än sjukdomen Bakis smellus. Jag som aldrig brukar få det!! Men här sitter jag, med betongkeps och en orolig mage och mår skit rent ut sagt. Är huvudet dumt får kroppen lida, eller?

Hade med mig två öl till förfesten igår, och hade inte planer på att dricka särskilt mer. Men så fort vi kom till Båten beställde jag en cider, och sen fick jag två eller tre jäger redbull, en shot och en drink.. Sen var jag lagom i gasen och lyckades såklart ställa till med bråk när jag kommit hem.. Ångest.

Så denna dagen har spenderats på soffan minsann. Jag och Martin var och handlade lite och på kvällen gjorde jag en kreolsk gryta till kvällsmat. Satt som en smäck! Sen blev det fortsatt soffmys med popcorn & läsk, innan Martin körde iväg för att jobba. Tror jag ska hoppa i säng så fort filmen på tv är slut..

Imorgon blir det söndagsmiddag hos mamma och pappa, och eventuellt bio på kvällen. Jag och Martin har läääängtat efter att "Friends with benefits" ska ha premiär. Såg trailern för ett tag sen, och vi båda fastande direkt. Känns som det kan va ett bra avslut på en söndag.

Puss!

All fucking in.

Jag och mina fina tjejer körde utgång i onsdags. Vi hade lovat oss själva att inte gå så hårt ut som på lördagen förra veckan, men det sprack ganska fort! Det började med att Maria tog fel hiss (vi har en till höger och en till vänster) och höll på att kissa på sig, så hon planterade häcken i en kruka på nån våning och ja, kissade helt enkelt!

Sen körde vi ölspelet och jäklar vad vi hinkade i oss då.. Taxin var seg som kola, så vi anlände väl inte på Båten förrän runt ett och då blev det genast en drink i handen hos alla tjejerna. Sen... drack vi väl en jävla massa bara? Anyway, så fick jag Becka och Johanna som nattgäster och enligt Martin så lät det som vi rev lägenheten när vi kom hem?

Johanna somnade lite varstans påvägen från taxin till inngergården, och därifrån upp till lägenheten. Sen fick hon kramats med toaletten medan vi andra höll henne sällskap haha. Och runt fem vaknade jag och då var det min tur, stackars Martin fick inte mycket sömn.. Men jag fick fin tröst i alla fall! ;)

Och tja, sen kan ni ju bara gissa vems tur det var morgonen efter? Beckas såklart.. Blev pizza till frukost efter hennes hundra toalettbesök, och sen somnade vi alla tre i soffan i ett par timmar. Sen blev det en lugn kväll med Martin, vi hjälptes åt att tvätta (för en gångs skull!) och varvade det med matchen mellan Mff - Az Alkmaar.

Idag står städning på schemat efter onsdagens trevligheter, sen ska jag ta mig upp i stan hade jag tänkt i jakt efter en liten present till Emelie F som fyller 22 idag. Det ska firas med utgång, dock nyktert för min del!

Puss!

Börjar nedräkningen!

Om två dagar kommer min älskling hem igen, fy sjutton vad jag längtar! Jag är så nyfiken på allt han har fått uppleva, allt han har köpt till Tyra, till mig och självklart till sig själv.
Det ska bli helt underbart att få hem honom, min älskade Martin ♥.

Igår blev det i alla fall en lugn fredag, en mycket lugn sådan! Spenderade hela dagen med att städa lägenheten från golv till tak, och vid sex-tiden kom Emelie hit och gjorde mig sällskap. Stack iväg och solade med en killkompis till Martin och sen begav hon & jag oss till affären och handlade mat.
Blev hemmagjord pastasallad med skaldjur och ett glas vin till det, film och soffhäng!

Vaknade tidigt idag och nu sitter jag framför datorn och klickar runt. Ska ha lite festligheter här hemma ikväll, så lika bra att slappa så mycket som möjligt nu under dagen. Det enda irriterande är att hissen har stannat, och det är exakt 94 trappsteg upp till 6e våningen där vi bor.. Blir lagom kul att springa upp & ner när man ska röka!

Hade planer på att ta en sväng till Ikea idag och köpa nya doftljus, men det verkar inte som att lillebror vill vakna. Jag orkar verkligen inte sätta mig på en stadsbuss ut till Svågertop... haha!

Puss!

Housewife

Igår var första natten sen Martin åkte som jag sovit själv i lägenheten. Det kändes helt okej, jag hade ju en hund på vardera sida av mig i sängen som trygghet. Gick och la mig redan vid halv elva och sen klev jag upp kvart i sju och slängde in tre maskiner tvätt. Och nu har jag ääääntligen blivit klar!

Ska äta lite sen frukost tänkte jag, magen den kurrar högljutt. Får väl koka två ägg att ha på mackan och starta kaffekokaren. Jag har fått ett sånt enormt kaffesug på sista tiden! Bara tanken på en alldeles nybryggt mochalatte från e-house får det att vattnas i munnen... Kanske får ta mig en eftermiddagsfika i stan idag?

Sen blir det lite småröj här hemma. Ligger lite kläder här & var och vardagsrumsbordet har blivit alldeles fläckigt av alla fettiga fingrar och dryckesspill.. Sen i eftermiddag kommer pappa och hämtar Nemi. Mer planer än så har jag faktiskt inte idag, och det känns skönt med tanke på vilken hektisk dag med ärenden jag hade igår.

Kurrkurr, nu blir det frukost!!

Puss!

Once you pop, you can't stop.

Då har helgen passerat och för första gången på länge har jag bara tagit det lugnt! I fredags blev det landslagsmatchen på tv och i lördags kom Dennis & Belinda hit och åt tacos och spelade Alfapet. Jag har haft det så himla mysigt och ångrar inte alls att jag missade "världens kväll på Båten", som alla pratar om.

Idag var jag och pratade med chefen på Dressmann på Triangeln, och det kändes riktigt bra. Jag håller verkligen tummarna, vem vet, inom en snar framtid kanske jag jobbar på Entré? Och om inte, så kanske jag har en fot på Jack & Jones på Nova eftersom chefen där är en av killarna som Martin är i Las Vegas med :)

Tog en fika hemma hos Nathalie på hennes balkong och snackade skit efteråt, sen var jag tvungen att åka vidare ut till Maxi för att lämna arbetsgivarintyg som ska fyllas i och skickas in. Landade till hemma för en stund sen och tog hundarna på en promenad. Har ställt upp för mamma och ska ha Nemi tills imorgon, så jag har dubbelt upp nu. Har nyss ätit lite lunch och fixat till mina naglar och ska snart kila ner och sola tjugo minuter.

Imorgon ska jag äntligen tvätta, 07:00 tyvärr men jag har två överfulla IKEA-kassar som jag måste få rent. Lika bra att komma upp i tid så jag inte kommer in i fel dagsrytm nu när jag går hemma..

Puss!

Dags för ännu en dag med ärenden..

Igår blev det en sväng till Polisen efter ännu mer trakasserier, efter att ha haft mitt nya nummer i en vecka. Det känns förjävligt rent ut sagt att folk kallar sig för vänner, och sedan går bakom ryggen på mig.. Usch!

Och idag ska jag till AF och skriva in mig, så jag får a-kassa nu när jag går utan jobb. Därefter kommer Emelie in till stan så blir det fika och nagelbyggning. Jag vet att jag egentligen bör hålla i de få kronorna jag har kvar, men jag känner att jag vill unna mig något mitt i all denna tristess och kaosvardag.

Belinda kommer hit ikväll efter hon har slutat jobba så då blir det nog soffmys hela kvällen. Antar att hon stannar över natten också. Är så himla tacksam för alla fina människor som visat sitt stöd och som ställer upp för mig till 110% nu när allting är upp & ner, och Martin dessutom befinner sig i Las Vegas..

Dags att bege mig mot bussen, tänkte pricka in att vara på AF prick klockan 10:00 när dom öppnar.

Puss!