Middagsbjudning

Idag kommer mina föräldrar samt Martins föräldrar från Öland på middag hos oss. Efterrätten ser ut som en katastrof men smakar tack och lov precis som den ska, haha.

Har hunnit dammsuga & bada Tyra också. Bara sängen som ska bäddas osv men det är minsann inte min uppgift.

Ska göra förrätten så fort Martin har gett sig ut på sin dagliga promenad, det bästa är att få göra det i lugn & ro! ;)

Ska rota fram nån roliga låtar till ikväll också. Antar att jag inte kommer få sätta ifrån mig gitarren!


Klubb F

Igår var som sagt premiären för Klubb F! Den har tagit över Banco de la musica's lokaler och kommer ha öppet varje fredag med åldern 20+.

Dom flesta ansiktena kände jag sen innan, och det var bra musik (Martins vän Isaxon var DJ) och bra folk & ös.

Dessvärre var jag inte så himla taggad och fick fruktansvärda magkramper så jag åkte hem efter en och en halvtimme ungefär. Men det är lätt värt att testa en annan gång när man är ledig dagen efter! :)


Äntligen fredag

Idag är min sista lediga veckodag innan jag börjar jobba. Känns helt ofattbart hur fort tiden har gått. Men kul ska det bli!

Var på Entré och käkade lunch innan och handlade hem dricka till ikväll och imorgon.

Rebecka kommer om nån timme och Emelie vid halv sju, sen blir det att göra sig iordning inför Klubb F. Jag tar det lugnt ikväll eftersom jag har hundra saker jag ska göra imorgon. Tur jag fick storstädat innan idag när Martin var ute och powerwalkade ;)


Ärenden

Har nyss kommit in efter en stund i solen på innergården. Hela dagen har gått åt att göra ingenting i princip haha.

Jag har i alla fall gjort klart lördagens trerättersmeny när föräldrarna & svärföräldrarna kommer på middag :)

Förrätt: Färskostfyllda laxroulader på bladspenatsbädd

Varmrätt: Baconlindade kycklingfiléer med strimlade, ugnsrostade rotfrukter & potatis med balsamicosås & sallad

Efterrätt: Mörk chokladmousse med ett täcke av vit choklad & jordgubbar

Tror minsann det kommer smaka fantastiskt och jag är så ivrig att få laga mat! Känner att detta kommer bli outstanding :)

Ska iväg snart till barnmorskan & kolla mitt blodtryck, sen blir det Ikea igen för att handla champangeglas (till fördrinken jag ska bjuda på på lördag) och slutligen till Ica Maxi och storhandla. Avslutar med ryggbiff till kvällsmat och förberedelser inför morgondagens röj när Klubb F har premiär! Whoop whoop ;)


Pics


Lill-lördag

Tog en promenad upp i stan idag och drack en kaffe på Waynes. Satte oss därefter vid kanalen och njöt av solen. Tyra fick även en powernap, förmodligen välbehövlig efter att ha pinnat på med hennes små ben hela vägen från Värnhem till gågatan :)

Gick in om veterinären på vägen hem och vipps hade lilltjejen fått sin ettårs-spruta! Skönt att ha det avklarat!

Nu ligger hon helt slut på en stoffkudde och sover och jag ligger proppmätt i soffan. Kikade in på "The american store" på vägen hem från stan och fick med mig amerikanska smörpopcorn. Har tuggat hela kvällen haha, så jäkla gott. Tror helt klart jag hade stormtrivts i USA men kanske inte med dom extra kilona jag säkerligen hade dragit på mig haha.


Operation

Idag opererades Martin. Han tog bort en av sina lipomer och det var ingen rolig operation haha.. jag satt och var alldeles svimfärdig känslig som jag är.

Nu är vi i alla fall hos mina föräldrar och ska strax äta grillat! Så jäkla gott. Sen blir det att åka hem till vårt, se en film och äta godis. Har köpt vars en gigantisk påse haha.


Sista veckan

Min sista ledig vecka innan jag börjar jobba! Känns helt sjukt haha. Snart börjar vardagslivet igen med alla rutiner & allt vad det innebär.

Ska strax åka till Martins morfar med lite mat och grejer, sen ska jag till kiropraktorn och efter det blir det Ikea och hämta våra kvarglömda lådor och slutligen blir det gymmet. Fullspäckad dag med andra ord! Ska se om vi inte kan gå på bio, vill så gärna se "Kvarteret skatan" eller "En gång i Phuket". Någon som sett dom, och var dom bra? :)


Söndagsshopping

Idag blev det en tur till Ikea för att slåss med andra hundratals Skåningar. Ni kan ju själv tänka er hur mycket folk där var, en söndag & lönehelg dessutom!

Var tvungen att pausa i restaurangen efter att ha klarat oss igenom första plan. Självklart blev det den klassiska köttbullemenyn - gudomligt gott!

Tog oss igenom nedre plan därefter och 900kr fattigare. Fick med oss en hylla till hallen, lite ljus, växter och andra småsaker. Naturligtvis glömde vi lådorna till hyllan, så vi får köra tillbaka och hämta dom imorgon..

Martin stack nyss till gymmet, och kvällen avslutar vi med pizza och filmen "We bought a zoo"!


Lördag

Började morgonen med några timmars promenad i skogen med Martin, Glenn & lilla Tyra. Känns i rumpan och benen nu efter off road terrängen ;)

Har nyss lagat amerikanska pannkakor som vi tryckt i oss, allt för att då ny energi till gympasset som snart väntar oss. Ska köra ben för fulla muggar, kommer bli riktigt tufft efter alla backar vi tagit oss över idag, haha!

Sen blir det kvällsmat och Glenn kommer över på några öl senare. Ska bli intressant att de hur länge jag orkar hålla ögonen öppna ikväll ;)


Skogspromenad


Tillbaka!

Förlååååååååt för dåligt bloggande men det är inte så lätt när man har tre hundar, varav en valp, att hålla reda på! Det har varit sena kvällar och tidiga morgnar så varken tid eller ork har funnits för att blogga tyvärr.

Idag är det i alla fall fredag och eftersom Martin varit på kurs hela veckan i Köping, har han fått ledigt idag. Blev ett par rundor i stan på jakt efter nya träningskläder och långt om länge hittade jag ett par byxor jag fastnade för. Tänker inte nämna priset på dom, framförallt när det inte ens var jag som betalade dom haha.. ♥.

Var iväg en stund efteråt och körde ett brösspass på gymmet, och avslutade med lite benpress. Martin är iväg för andra gången idag, men nu skulle han träna med Glenn. Härligt med en pojkvän som kämpar för sitt mål!

Ska sätta igång och laga mat så fort han är hemma, har bara fått i mig två koppar kaffe och en "energybar" innan gymmet så magen ropar högt & ljudligt vill jag lova. Det blir ytterfilé med champinjoner i en creme fraicheröra med vitlök och färsk pasta! Ska hälla upp ett glas vin nu också, och njuta av att det är fredag och att ingenting står på kvällens schema mer än soffhäng och mys med min lilla familj!

Byxorna heter Skins, finns på Usports på Stora Bernstorp i Malmö


Vovvar


Kvällsgos


Full rulle

Riktigt dåligt uppdaterande men det är inte så lätt att hinna med när man har tre hundar, varav en valp, att hålla reda på haha. Det är fullt ös medvetslös och orden "nej, Stella", "fy Stella" och "duktig tjej!" går på repeat.

Åt middag för en stund sen med pappa och sen gick vi en promenad med hundarna, inte så lätt när alla tre springer kors & tvärs haha!

Ska slänga mig i fåtöljen snart och slöa framför tvn. Pappa ska ut i garaget och måla med sin jäkla airbrush så han är inte till så mycket nöje..

Ha en fin kväll allihopa! :)


Avkoppling

Mamma har åkt till jobb och hundarna sover. Kvar sitter jag med en skvallertidning, en Snickers och en kopp kaffe. Och jag klagar inte ;)


På bussen

Sitter äntligen på bussen till Staffanstorp! Mina fingrar är stelfrusna så kan knappt skriva, haha! Missade första bussen med två minuter så fick vänta i över en halvtimme innan nästa kom. Sheizekallt ute!!

Nu är vi i alla fall påväg och det ska bli gudomligt gott med en kopp kaffe när vi kommer fram :)


Relax, take it easy

Ligger nerbäddad framför tvn med en massa kuddar och ett täcke. Måste snart lyfta på röven och gå ut med hunden, men sen ska jag bädda ner mig igen! :)

Ikväll ska jag se på mitt favoritprogram "Familjen Annorlunda" och äta popcorn & dippa. Sen blir det sängen och en tidig busstur till Staffanstorp.

Vi hörs imorgon igen alla fina!


Dinner

Blev en lätt middag ikväll; kycklingwok. En favorit hos mig då det går snabbt att göra.

Skivar kycklingen i bitar och kryddar med vad jag känner för. Steker upp det och slänger sen på wokgrönsaker. Kokar upp nudlar och blandar i det i pannan med kycklingen och grönsakerna och droppar i lite soya. Klart!


Måndagsmys


Onyttigt

Äntligen hemma igen! Full storm utomhus så fastän det är sol är det allt utom behagligt! Fyyyy..

Köpte med mig lite lunch från BK, så jävla onyttigt med fan vad gott!


You see right through me


Mot kiropraktorn!


Stomach


Miss Lonely

Middagen igår var supergod, som vanligt och kvällen avslutades med en diskussion ang. det kommande 100%iga samboskapet.. Så mycket att tänka på!!

Ligger och drar mig i sängen tillsammans med Tyra :) världens gosigaste och morgontrötta är hon haha. Men just idag klagar jag inte!

Ska bort till kiropraktorn vid ett, sen måste jag till Apoteket och hämta ut ett recept. Imorgon åker jag till Staffanstorp för att vara hundvakt i tre dagar så det blir att packa väskan när jag kommer hem i eftermiddag.

Martin är i Köping och jobbar, och kommer inte hem förrän torsdagkväll precis som jag, vilket innebär att ikväll ska jag laga en grymt god middag till mig själv och ha en riktigt lugnt kväll!


Trött liten fis

Min bror skickade en bild på Stella igår..


Had a good time

Hallooooj!

Det blev inte mer uppdaterande igår, förlåt. Vi alla dog i soffan när vi kom hem efter Vapiano så det blev en film innan jag och Martin skulle iväg på födelsedagsfirande hos två vänner till honom.
Hade en riktigt trevlig kväll med goa människor och underbara drinkar. Cosmopolitan är en favorit! En av deras vänner hade med sig sin gitarr, så resten av kvällen förgylldes med skönsång och gamla godingar haha.

Och idag blir det söndagsmiddag hos mina föräldrar och hundarna ska få leka av sig. Som jag längtar! Har saknat mina små monster där borta, och inte minst mammas mat. Tycker inte om när det går för lång tid mellan att ses, i alla fall när det kommer till familjen. Min familj är mitt allt, ingen kan ta deras plats ♥.


Vapiano

Lunch/middag på Vapiano!


Wake up

Godmorgon alla fina! :)

Vaknade redan kvart över åtta, gick ut med Tyra och nu ligger jag i soffan och tittar på nått jävla matprogram haha. Finns inte så mycket vettigt att titta på såhär dags en lördagsmorgon..

Igår komm Glenn hit och sällskapade oss :) han hade med sin gitarr så vi satt och plinkade lite grann innan vi satte på en film. "The grey" hette den, handlar om ett plan som kraschar med en massa jägare i och deras överlevnad i snön bland en massa mordiska vargar. Somnade efter en timme haha, så Martin väckte mig när Glenn skulle gå.

Funderar på att bakan scones till frukost, fanns inget gott bröd i affären igår så lika bra att göra något eget :)


Chillax

Ligger och myser med Tyra framför tvn och försöker vila en stund. Slut i knoppen efter besöket hos kiropraktorn och Martin blir sen hem så lika bra att passa på att blunda en stund!


Tiggemoster!

- "Om jag ser söt ut, får jag smaka då?"


West harbor

Ska snart sticka och ta ut pengar och sen åka till kiropraktorn. Sjukt irriterande att dom inte tar kort, jag går fan aldrig med kontanter på mig? Tycker dom försvinner bara snabbare då haha.

Hann med en runda med Tyra och ett städtag med dammsugaren. Så nu återstår bara att tömma diskmaskinen när jag kommer hem igen, går snabbt. Blir gymmet ikväll, sen sola och slutligen handla lite. Ska unna mig en fet köttbit till middag, dränkt i Lohmanders bea-sås. MUMS!

VIP

Fick nyss en VIP-inbjudan av en vän till Strandbaden i Falsterbo lördagen den 24:e Mars. Fritt inträde för mig och 10 vänner och det bjuds på skumpa & snittar. Låter inte helt fel! :)
Får ta och höra mig runt lite bland mina kära vänner och se om det är någon som vill haka på.


What a b-e-a-uuutiful day

Ser ut som en boxare som fått en smocka och känner mig lika dant efter att ha spenderat natten i tårar & snörvel. Det suger verkligen musten ur en när hjärtat ömmar och som Lasse sjunger "när allt är kaos och upp & ner".

Men idag är det en ny dag, vilket innebär nya tag och nya möjligheter. Ska strax springa ner till källaren och ta itu med tvätten och runt lunchtid blir det en sväng till mitt andra hem; kiropraktorn.
För er som undrar som bor i Malmöområdet, så går jag till Wagners kiropraktik i Västra Hamnen. Har aldrig tidigare gått till en kiropraktor så jag blev mäkta lättad när mamma informerade mig om att man fick behålla kläderna på, samt att det bara är de onda delarna som behandlas.. Tydligen gillar många att gå loss på hela kroppen utan att det behövs!

För övrigt såg jag att jag fått fler läsare, det gillas! ♥. Ge gärna feedback på vad ni vill läsa mer om, det blir ju lite halvtaskiga inlägg när man är arbetslös och inte gör så mycket om dagarna..
Men det ska det bli ändring på fr.o.m. 2a April!


Sunlight hits my eyes


Down down down

Har en dålig dag, bloggar mer imorgon..


Torsdag

Har övat fingerspel hela morgonen på gitarren, ett helvete är det! Får aldrig rätt på det och nu ömmar fingrarna så in i bomben.. Riktigt fula fingertoppar har jag på vänsterhanden..

Sitter och väntar på att fröken Hammar ska komma hit och dricka kaffe. Hon skulle iväg på möte med sin PT vid två så det blir en snabb pratstund bara, men även dom små tillfällena är guld värda ♥.

Får se om jag orkar hänga med Martin & Glenn till gymmet senare, körde hela kroppen i tisdags och mycket ben och igår var det BARA ben så ni kan ju gissa hur jag ser ut när jag går idag... Fy fan vilken träningsvärk! Tog i alla fall 30 kilo på benpressen som avslut och det var maffigt vill jag lova. Aj aj och aj, hah!
Så jag får känna efter om jag pallar ett ryggpass idag eller ska ta en vilodag..


Slappar med håret i en slarvig knut & en stor hoodie..


I love you


Morr

Så jävla förbannad, satt och väntade i 30 minuter på min barnmorska innan en annan idiot kläckte ur sig att hon var borta hela dagen, och dessutom hade hon bokat in mig imorgonkväll istället? Hur fan tänker dom? Till råga på allt hade hon skrivit fel siffror när hon noterat min mobilnummer förra gången, så hon kanske har bokat morgondagens tid med någon annan hon trott var jag?

Så nått jävla recept blev det inte och fick snopet åka hem igen! Blev en snabb promenad med Tyra innan jag gick upp till Hansa för att fika med Stephanie <3.

Nu har jag precis gjort köttfärsås, så när Martin kommer hem är det bara att koka spaghetti och sen skicka i truten innan vi åker vidare till gymmet.

Blääääh, sjukt lack haha!!


Off to the city


Dream

Det är sjukt hur vissa saker påverkar en, framförallt drömmarna! Det sista Martin sa igår när vi gått och lagt oss var "jag vill göra bebisar snart" och vad drömmer jag om?? Såklart att jag var med barn! Och ja jävlar vilka värkar jag hade, undrar vad det var på riktigt? Kramper i magen?

Anyway, lilla Martin tänkte skita i allt från början men sen ville han va pappa när bebisen kommit ut. Hoppas innerligt han vet vad han vill i verkligheten den dagen man står där haha!
Tur att jag har fått låna en drömtydarbok av min moster, ska fan läsas på.. Vet att om man drömmer om barn osv så ska något stort hända, något bra. Hrm... nyfiken.

Ska alldeles strax förflytta mig in i badrummet och försöka fräscha till mig, sen blir det ett ärende och sen lunch med Stephanie borta på Hansa (tror jag?)!


Underbara vårsol!

Blev lite tidig hos kiropraktorn men där var tomt så jag fick komma in direkt. Denna gången knäckte han till mig ordentligt, small så det lät ut i korridoren haha. Men skönt var det, hoppas det blir bättre med käken nu..

Tog bussen upp i stan efteråt och tog en kaffe med Denise i vårsolen. Helt underbart att gå i converse & skinnjacka utan att frysa. Jävligt tråkigt dock att dom fällt ut markiserna på hela uteserveringen, så vi fick sitta i skuggan och huttra lite grann. Tur att kaffet värmde lite, haha.

Ska stoppa i mig två rostemackor nu och slötitta lite på tv innan Martin kommer hem. Blir tidig middag och sen blir det äntligen ett gympass. Lite cardio, lite body pump & tuttar. Got to love it ♥.

Wild one

Sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till kiropraktorn. Ska be honom knäcka ordentligt, gärna så hela nacken bryts typ haha. Pallar inte fler sömnlösa nätter pga smärta i käken. Nu måste jag fixas!!

Hörde att grannen nyligen stack.. Då kan jag gå loss på ukelelen haha! Måste börja spela på den så jag är kingdingeling i sommar. Lättare att kånka med sig den än gitarren, plus att jag är lite mer rädd om min fina gura än vad jag är om uken. Kan köpa en ny för 350 spänn haha..

Look of today


Byxor från Gina Tricot, T-shirt från Gina Tricot, Jacka från Shock

 


Word


Måndagsmys

Äter popcorn och gosar med Tyra. Snart börjar mitt absoluta favoritprogram; "Familjen annorlunda"!!


Kvällsmat

Kycklingfilé fylld med vitlökscreme fraîche, smörstekta & vitlökskryddade champinjoner, haricoverts, avokado och bea-sås. Mums!!


Nytt!

Så, nu är äntligen nya designen klar. Var ett helvete att installera Photoshop men skam den som ger sig, som jag brukar säga. Blev en väldigt enkel och stilren design denna gången. Skönt, orkar inte ladda ner en massa brushes och klydda med det också haha..

Ska ta en promenad med Tyra nu och sen blir det att börja laga mat så smått. Väntar på att pappa ska ringa mig och meddela om jag måste avboka min kiropraktortid imorgon för att passa Stella. Såfall blir det en busstur till Staffanstorp ikväll för övernattning och vovvemys ♥.

Design

Håller på att fixa Photoshop på min nya dator så jag kan roa mig med att fixa en ny design till bloggen. Tycker den är alldeles för plottrig, vill ha något stilrent och enkelt istället.
Martin är i Jönköping och jobbar och är inte hemma förrän sent ikväll så jag har några timmars ensamtid att pilla med en ny header. Ser inte ut att bli nån body pump ikväll heller då Glenn skulle iväg på middag. Så får tagga till imorgon istället. Hoppas jag kan gå all in trots att jag ska till kiropraktorn..

Bombfrukost

För mig som inte är någon frukostmänniska är detta en brakfrulle! Ska bli intressant och se om jag orkar äta upp allt haha. Får dricka kaffe lite senare istället, för det glömde jag bort.


Vill inte

Vill inte alls gå upp ur sängen!! Har migränkänningar och ont i ryggen :( men måste komma igång om jag eventuellt ska med Glenn och köra body pump..

Måste ut med Tyra också.. Åh, idag bär verkligen allt emot mig!!


Get some attitude


Headache

Bakfull efter en grym kväll på Wonk igår. Blir pizza snart sen ska jag sova. Haha fy fan vad jag mår...


Wonk!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_193367662.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_193367664.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_193367673.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_193367675.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/956834/images/2012/pic_193367685.jpg" class="image">


Shopping & fika

Blev en tur till Burlöv Center, osminkad och med fett hår & gummistövlar haha! Tur att min pojkvän älskar mig oavsett hur jag ser ut..

Fick shoppat kvällens outfit samt ett nytt läppstift från MUS :) sen blev det lunch på Espresso House och några ärenden åt Martins morfar!


Lördagsmorgon

Vaknade av att tvn var igång och sängen var tom så jag gick upp och där låg Martin i soffan.. Halv nio stod klockan på och då hade han redan varit uppe ett tag, haha. Snacka om pensionärsrutiner!

Ligger och kollar på en film just nu och åt frukost för en stund sen. Förvirrad som jag är på morgonen glömde jag bort mitt kaffe som stod och kallnade, så jag får väl micra det om jag ska få något kaffe idag.

Blir en tur till Martins morfar när vi gjort oss iordning. Vi ska hjälpa honom att putsa fönsterna och sen blir det en sväng på Entré.. Vill köpa ett nytt läppstift jag hittat, perfekt när man ska ut osv och sen vill jag ta en titt på Gina Tricot och se om jag hittar något till kvällens utgång. Har ju inget kul i garderoben och har varit grymt duktig på att INTE shoppa på hur lång tid som helst så då kan jag väl få unna mig något nu? ;)

Igår var en lugn fredag, Martins kompis Glenn hängde med hit efter dom gymmat och så käkade vi tillsammans och slötittade på tv. Runt tio kom fina Steffi och drack ett glas vin med mig och snackade skit. Tjejstunder är guld värda, inte alls ofta jag har det faktiskt så det var välbehövt! ♥

In the ghetto

En vän la upp denna videon på Facebook, hur underbar är den inte? Jag kan säga att jag är knäsvag för Brolle men Sibel är jag inget stort fan av.. Men vilken duett, vilka stämmor hon lägger.. KÄRLEK! ♥


I ♥ fridays


No money, big cry

Jag trodde verkligen mina pengar skulle komma idag men nej, tji fick jag! Får leva fattiglapp hela helgen, tur att mina räkningar är betalda - but still! 350 spänn går till kiropraktorn idag.. Aoutch Chaaaarliiiieeee!!

Sitter i alla fall och har fredagsmys med mig själv; dricker kaffe & stoppar kakor i truten. Lovely, det bästa med att ha ensamma morgonar är att jag kan göra precis vad jag vill. Som nu, äta brownies till frukost och sitta topless framför datorn.. Hahah, det skulle ni allt vilja se va? ;)

Sanningen är att jag är en riktig nakenfis när jag är själv. Älskar att springa runt i bara trosor och klär helst inte på mig förrän jag måste. Osminkat & naket ska det va. Underbart att man bort i en vindsvåning på 6 våningen, jag ser ut men ingen ser upp & in till mig, mohahahaha.

Lagom flummigt inlägg, antar att det är sockerkicken av alla brownies jag tryckt i mig. Anyway så får jag snart börja sminka mig och rätta till håret innan jag ska iväg till kiropraktorn. Får se om jag mår lika kasst efteråt idag som sist annars hänger jag gärna med Martin & Glenn till gymmet och kör lite squats. Eller squirts? Whatever!

Rise and shine


Avkoppling

Ska hoppa i ett varmt bad nu och sen lägga mig 20 minuter på spikmattan.


Chocolate

Har bakat brownies till ikväll :) tyvärr blev dom inte så "sega" och kladdiga som jag hoppats men supergoda ändå!

Gjorde även iordning lite till middagen, skalade och hackade potatis som jag sen blandade med hackad vitlök, olja och lite goda kryddor.

Ska se slutet på "Så mycket bättre" nu och försöka vila bort min huvudvärk lite.


Punk

På nån jäkla vänster fick jag upp gamla låtar jag lyssnade på när jag var punkare, haha!

- De Lyckliga kompisara
- Radioaktiva Räker
- Dia Psalma
- Charta 77

Sitter och spelar för fullt på Youtube samtidigt som jag tittar på bilder från den där tiden. Fy fan vad jag såg ut, knubbig och sjukt fult sminkad... Till och med håret är fucked up haha!!

Ska jag våga dela med mig av några bilder från 2006-2007 när jag var som värst?
Några smakprov kan ni allt få ;)


Smärta

Är så tacksam för att jag ska till kiropraktorn imorgon igen. Klockan tio över två har jag tid och jag längtar. Hade huvudvärk HELA dagen igår och var tröttare än tröttast - precis som han sa att jag skulle bli förmodligen... Men så vaknade jag med lika dundrande huvudvärk idag och käken gör ont igen. Jäkla skit!

Har inte kommit iväg och tränat på hela veckan heller, och det är fan inte bra. Får se om jag orkar imorgonkväll.. Annars får jag dansa som en galning på lördag när vi ska till Wonk! För er som inte vet, så är det en gayklubb i Malmö (ligger i Crown's gamla lokaler). Sjukt bra drag där och överhärliga människor. Yeah baby.

För övrigt så är det internationella kvinnodagen idag, så jag hoppas att mitt svin till pojkvän passar på och ger mig lite extra uppmärksamhet idag... Skämt å sido ;) Nu ska jag slänga mig på soffan och tycka synd om mig själv.

TGIF


Fan, fan, fan.. det skulle va du

Usch, vilket avslut på dagen! Martin mamma får inte tag på hans morfar så nu har Martin gett sig iväg för att hämta upp Janet, och sen köra vidare hem till hans morfar för att se så allt är okej.. Han är ganska knickig och det är så olikt honom att inte svara när man ringer. Dessutom ringer han alltid själv flera gånger om dagen.

För övrigt så blev det en kall men mysig fika med Denise i vårsolen, lite fönstershoppande på Hansa och en sen lunch på Friday's. Skulle kunna gå bort och slå en tjej över truten som satt några bord bort. Har inget osagt med henne, har aldrig bråkat med henne, men hon har käftat med Martin och försökt sprida falska rykten och sen sitter hon öppet och pekar och viskar med sina tjejkompisar. Så jävla patetiskt.. Snorunge!
Hoppas innerligt att dom stoppar dig på varenda nattklubb du försöker ta dig in på.....

Gick bort och mötte Martin på Smuuk sen hos Tracy där han satt och blev snygg i håret. Bäst är hon, så alla som letar efter en GRYM frisör; Tracy Erlandsson på Smuuk vid Hansa!

Nu ska jag krypa ner i soffan och försöka lugna mina nerver.. Ska se om jag kan slänga upp nån bilder från dagen via mobilen. Annars så hörs vi imorgon!

Fluff

Ska strax ta på mig jackan och röra mig ner mot Värnhem för att ta bussen upp till stan. Ska bara bort till Konserthuset haha, men det är svinkallt ute och jag orkar verkligen inte gå då.. Blir det dessutom gymmet ikväll så är det cardioträning där som gäller och då kommer jag aldrig palla, haha!

Har provat ett nytt schampo & balsam idag. Sunsilk's "plumped up volume", en lila flaska och ja jisses vad jag fick fluttigt och lockigt hår. Herre min skapare haha!



7 Mars

Förutom att jag redan hunnit vakna på fel sida och blivit på dåligt humör så är det världens bästa tjejs födelsedag idag! Min underbara Denise fyller 19 och vi ska fira det med en fika i eftermiddag ♥.
Blir väl på klassiska Espresso House vid Hansa haha, fattar inte varför vi alltid hamna där..

Ska upp till Arbetsförmedlingen idag och lämna in praktikunderlaget också. Härligt, varje steg närmre jobb känns bara bättre och bättre. Inte så konstigt heller när man har världens goaste chef!

Måste sätta mig och kolla igenom allt jag ska spara över till hårddisken. Mika, Martins syster på Öland ska nämligen köpa denna datorn och jag ska ta över Martins Macbook istället. "Min" dator är en tjockdator typ, första varianten av laptop typ haha, och Martin har den nya slimmade.

Funderar hur jag ska spara alla mina bokmärken....? Har ju en drös av länkar till ackord samt en massa bloggar som jag inte vill glömma bort i "flytten".. Alla ska med så jag kan fortsätta följa er ;)

Yes yes yes

Haha vad är oddsen att man får tid hos kiropraktorn samma dag? Tjugo över fem ska jag vara i Västra Hamnen, och jag håller fan tummar & tår för att det går bra. Så trött på att ha ont!

Har precis fikat lite med mamma och nu ligger jag i sägnen och myser med Tyra lite. Ska strax hjälpa till med maten sen blir det att packa ihop och åka mot Malmö! :)


Lovie


Truten!

Har suttit och löst korsord & sudoku hela dagen och spelat "Draw something" på telefonen.. Alla djuren ligger och sover, Stella i hallen, Sigge på köksbordet, Tyra på köksgolvet och Nemi i korgen...

Och mamma har ju jobbat natt så hon ligger också och sover. Snarkar så det skakar i väggarna haha! Inte lätt när man sover med tandskydd som en jävla boxare. Ser sjukt kul ut!

Min käke är paj igen, mitt bett är helt snett och gör asont i hela truten :( får fan gå till en kiropraktor och slå rätt munnen på mig..


My heart is refusing me

Att vara småbarnsförälder är tufft, har stått i 30 minuter i kylan och försökt få lilla Stella att bajsa, men icke! Haha.

Har varit en tuff dag idag, livet är inte riktigt på topp tyvärr.. Åker in till Malmö imorgon och hämtar nya kläder och mat till Tyra sen beger jag mig till en fin vän för att få sinnesro & vila hjärtat. Ska köpa med en flaska vin eller några öl och sen får vi se vilken dag jag åker "hem".. Life's a bitch sometimes.

Loreen's "My heart is refusing me" har gått på repeat hela dagen. Finns ingen bättre låt som beskriver hur jag känner för tillfället..

I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you, I
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
My heart is refusing me

Me for you
And you for me
It was us against them all
But slowly it came to me
What was underneath it all
I never thought that you could be this reckless
I can't believe you're doing this to me, oh
Strip me down
I'm naked now

And I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
My heart is refusing me

And I wanna leave but I'm lost
(Now I can't) break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me


Monday

Är i Staffanstorp och passar hundarna medan mamma vilar inför en jobbnatt.

Fick två duschcrémer av mamma från Victorias Secret. Världens bästa är hon!


Bilder från helgen


Öland

Förlåt för dålig uppdatering men har fullt upp med att mysa till 100%!

Blir uppdatering på måndag igen mina vänner :)


Äntligen människa igen

Har knappt sovit en blund inatt pga migränen och klockan sju imorse kramade jag toalettstolen för första gången.. Och sen höll det på så fram till halv elva.

Martin kom runt tolv och lämnade migräntabletter till mig & gick ut med Tyra. Han blev chockad av att se mig så borta och fick förklarat för honom att såhär blir det utan tabletter..

Masade mig upp ut sängen för en stund sen och hängde ut genom köksfönstret för att andas frisk luft. Har nyss stoppat i mig en alldeles för onyttig frukost, men vad gör man inte när kroppen bara ryster och blodsockret är på noll?