I'll be drunk again to feel a little love


Valborg

Åh jisses vad skönt att få sova ut idag! Låg ända till klockan nio och nu sitter jag framför tvn och äter frukost; amerikanska pannkakor! En riktig favorit och perfekt för dom som käkar LCHF :)

Ska ta en sväng till solariet snart och sola 20 minuter och därefter blir det en dusch och lite BUS så man blir extra brun ;)

I eftermiddag åker vi till Staffanstorp för mys med familjen & mina två favoritkusiner, god mat och avkoppling!

Nu ska jag fortsätta med mina pannkakor! :)


Motherf*cker


Vrede

Var ute och powerwalkade ut lite ilska. Tror inte det gick så bra för jag är ta mig fan lika irriterad fortfarande..

Det är så jävla lätt att gnälla på andra, och när man tillslut bjuder till då är det som om man bjudit med armbågen. Fan inte på humör idag!

Martins jävla dreambox har slutat fungera också. Självklart eftersom jag ska ligga hemma & titta på tv. Får väl tacka för ettan, tvåan och fyran i alla fall.

Har tryckt i mig en pizza också, bara för att jag kan och är för lat för att laga mat. Å andra sidan hade inget hunnit tina ändå.. Helvetet skitfredag!


Maybe


Blööööh

Fick köpt mina byxor på Gina. Sitter som en smäck men en aning hårt i midjan. Jävla skit att ha breda höfter :(

Blir inget Lilla torg heller.. Denise skulle iväg redan vid åtta och det känns inte så lönt att slänga i sig maten och svepa ett glas vin för att sen gå hem igen efter en timme ungefär.. Trist, men det kommer väl fler gånger..

Martin ska på afterwork med jobb så det kommer hit lite arbetskamrater vid sex innan dom ska vidare till Vapiano och käka. Jag får väl beställa hem pizza och dricka Cola och tycka synd om mig själv för att mina planer gick i kras. Blää!


Ledig, tjoho!

Precis som rubriken lyder så är jag ledig - på en fredag! Helt fantastiskt, dock slog jag upp ögonen klockan sex och kunde INTE somna om. En aning ångest på det.. Oavsett så hade jag tvätt-tid klockan sju så det var ju lika bra att pallra sig upp ur sängen.

Sitter och dricker kaffe mellan varjen och njuter av dom sista chokladdoppade jordgubbarna som Martin gjorde igår. Inte helt fel med en sån fredagsfrukost :)

Ska gå bort till djuraffären sen och lämna tillbaka en sele som jag köpt till Tyra men som inte passade. Blev inte särskilt förvånad, butiksbiträdet var själv skeptisk till att det skulle passa henne med tanke på hennes storlek och vikt! Tänkte ta en tur in till Gina Tricot också och se om jag kan hitta ett par vanliga svarta jeans, även om min ekonomi inte tillåter det. Men jag behöver verkligen nya byxor efter mitt märkliga viktras..

Och ikväll blir det middag & ett glas vin på Lilla torg med fina Denise ♥. Har varit lite knepigt mellan henne & mig på sista tiden men som vanligt stryker vi ett streck över allt och tar igen det vi missat.

Helgen innebär jobb, och eventuellt bio med Martin på lördagkväll så om det blir dåligt med bloggandet så vet ni varför. Hoppas ni får en fin helg alla mina läsare, väldigt nyfiken på vem vissa är! ;)

Klubbdag!

Idag är det Cerveras första klubbdag vilket innebär att alla medlemmar får 20% rabatt på ett köp!

Jag är helsäker på att vi kommer sälja så det ryker om det. Kommer få jobba häcken av mig och har vi riktig tur (ja ni läste rätt) så kommer vi ha så mycket kunder att vi måste ringa in extrapersonal. Shit vad taggad jag är! :)

Ska stoppa i mig en macka så jag har något i magen och packa ner mina cupcakes samt Alex present så jag inte glömmer det.

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe! Ha en fin dag allihop :)


Inför imorgon

Hade ju lovat er att visa chefens födelsedags presenter! ;)

En påse med 24 stycken Ferraribilar (eftersom har fyller 24 och har en Ferrari såklart!) och chokladcupcakes med chokladfrosting!


Regn, underbara regn.

Hela jäkla Facebook är full av "fan det regnar", "skitväder" osv.. Jag är ledig idag och det bekommer mig inte alls. Jag ska inte ut och traska i det förrän jag måste gå till affären och handla, om ca en timme. Sen ska jag vara inomhus och bara cupcakes, så det får gärna regna hur mycket det vill! :)

Igår blev det en sväng till Lund efter jobb. Martin, Glenn & Louise kom och hämtade upp mig och så körde vi iväg för att spela biljard. Kan ju säga att trots att jag är värdelös vann jag och Martin tre gånger, haha!

Nu ska jag slänga på mig lite kläder, snart dags att gå mot Entré.


Nyvken tjej med Sveriges största påsar under ögonen :(


Paus

Sitter i personalrummet och vilar en stund. Har ett fruktansvärt illamående som spökar :( magen ballade ur precis innan jag skulle till bussen så jag fick minsann åka upp igen och sen snabba mig iväg.

Vet inte om det har med mina p-piller att göra, dom verkar i alla fall göra lite som dom vill! Ska sluta på dom en månad och sen börja om på nytt igen..

Känner bara för att åka hem och sova.. Inte alls pigg idag! Nerkrupen under täcket med en film i soffan lockar mycket mer faktiskt!


We could stop the universe with our heartbeats tonight


Tuesdag

Godmorgon allihop! :)

Sitter som jag alltid gör och pimplar kaffe såhär på morgonkvisten. Det blev en aning blaskigare än det brukar, förmodligen för att vi köpte en annan kaffesort denna gången... Sista gången Martin väljer kaffe, haha!

Idag är det tisdag och jag kommer förmodligen ha häcken full på jobb. Det kommer leveranser från säkert sex, sju olika leverantörer.. Känner redan hur fingrarna ömmar efter allt uppackande & prismärkande.

Efter jobb ska jag fixa med Alex present. Har lovat att baka cupcakes så det ska jag ställa mig och göra på onsdagmorgon, sen har jag en liten "överraskningspresent" som verkligen passar honom ;) Ni får se resultatet imorgon, kan ju inte avslöja allt redan!


Tjolahopp

Ska alldeles strax springa till uttagsautomaten och hämta ut pengar till kiropraktorbesöket. Blir mitt sista idag har jag bestämt. Det är inte värt att må skit i tre-fyra dagar efteråt.. Hoppas verkligen att jag slipper må dåligt idag och bli trött & hängig med tanke på att jag ska direkt till jobb när jag är klar!

Har fått i mig fyra koppar kaffe & lite jordgubbskräm, bästa frukosten nånsin för mig som har så svårt att trycka i mig saker på morgonen. Krämen har legat i Staffanstorp i två veckor ungefär haha, glömde den sist vi var på middag där så jag passade på att ta den med hem igår.

Blir att se sista halvleken när jag kommer hem från jobb. Malmö mot Syrianska tror jag Martin sa att det var. Ska svänga ihop spagetthi & köttfärssås också nångång ikväll hade jag tänkt. Och boka tvätt-tid nu innan jag sticker. Åh, idag är en riktig seg måndag :( dumma dumma!

Det finns bara en av mig


Avslut

Det bjöds på vitlöksbiffar, klyftpotatis & hemmagjord tsatsiki hos mamma & pappa så nu ligger vi & rapar som bara den haha!

Var nyss ute och gick 3 km så nu ska vi dö i soffan till en film!


Familjemys

Jobbet igår gick kanon, fick massor av beröm och somliga undrade till och med vilket företag vi jobbade för, haha. Tog en taxi vid tolv till Lilla torg och satte oss på Friday's och drack några drinkar.
Åkte hem vid två när dom stängde och klev upp vid nio imorse. Galet!!

Har lite huvudvärk till råga på allt, men det är förståeligt. Åt i princip ingenting igår och har blivit usel med maten sen jag började jobba, och sen drinkarna på det.. Jag får skylla mig själv ;)

Om nån timmes tid åker vi till Staffanstorp och lämnar Nemi som Martin passat i helgen och äter lite grillat. Ska bli underbart att få komma hem och få lite kvalitetstid med familjen ♥.

Imorgon är det kiropraktorn klockan tolv, sen jobb 14-19. Är ledig först på onsdag, men då fyller Alex år så jag tänkte baka cupcakes och åka bort en sväng i alla fall :)


Trött och sliten efter 6 jobbdagar & 6 timmars sömn inatt..


Hard work, work!

Blir ett snabbt inlägg innan jag måste knalla till bussen!

Fredag idag, och sista jobbdagen (i alla fall på Cervera) för veckan. Ska köra all in idag, även om jag vet vilken hemsk leverans som står och väntar på mig.. Att bära Le Crueset's lergrytor x 100 är rätt jobbigt!

Imorgon fyller chefens pappa 50 och då ska jag och Emelie hjälpa till där med att plocka undan, diska upp osv. Blir sex timmars jobb och lika mycket betalt, så det är inte helt fel :)

Martin åker och hämtar Nemi i eftermiddag så han har något att göra i helgen, haha. Hela kvällen idag och förmiddagen imorgon kommer gå åt till att fixa mig, måste in på H&M och köpa ett par skor också.. Sen försvinner jag, så han får en hel helg med bara hundarna. Tror dock han tycker det är skönt...

Buuuuuh

Pisskass uppdatering men jag är slutkörd. För mycket som är upp & ner i mitt liv just nu.. Någon tycks ha tryckt på pausknappen..


Sweet misery


Sunny day

Godmorgon!

Underbart väder utanför fönstret och om en timme ska jag röra mig mot jobb. Fick hoppa in igår och jobba extra då Alex hade rört till schemat, haha. Inte lätt att ha många bollar i luften ;)

Nu jobbar jag i alla fall 10-19 ända till fredag så vi får se hur mycket bloggande det blir. Har ännu en gång flyttat min helg, så premiärhelgen blir alltså nästa vecka istället! Nervöst.

Nu ska jag göra mig iordning det sista här hemma :)
Kram!

Vilken start!

Vaknade ur en fruktansvärd mardröm imorse om att jag höll på att strypas. Minns riktigt hur jag kämpade för att få luft och för att försöka skrika. Fy fan! Sömnparlys kallas det för, något av det obehagligaste jag vet.

Hoppade i träningskläderna direkt och tog en lång PW i solen. Riktigt härligt efter en sån dålig start på morgonen.

Nu sitter jag och äter lite frukost, funderat på om jag ska sova en timme till.. Blev riktigt trött efter promenaden.

Slänger upp lite bilder från helgen fram till idag. Enjoy :)


Walk that walk


Too old for this sh*t!

Var på kalas igår hos mina kusiner, blev en massa rödvin för min del och en flaska vitt slank med hem i väskan. Mådde lagom bra när jag vaknade imorse haha! Till råga på allt så har magen börjat strula.. orkar fan inte! Jag är för gammal för alkohol eller så har jag festat för hårt innan så att min lever inte pallar nånting längre... haha.

Fick i alla fall åkt iväg och handlat lite innan. Både kylen & frysen var tom men nu ser det lite trevligare ut när man öppnar. Ska ha lillebror på middag imorgon då det är MFF-DIF som spelar. Ska bli intressant och se om Martin och Andy har ihjäl varandra, haha. Tror jag ska hålla mig undan!

Rebecka är påväg hit nu för en snabb kopp kaffe innan jag ska ställa mig vid spisen och slänga ihop lite mat till ikväll. Martin fick idéen att göra chokladdoppade jordgubbar så det ska han få syssla med när han kommer hem. Själv ska jag förbereda mig mentalt för en ledig dag imorgon ;)

Fredag i blodet, nej?

Godmorgon mina kära!

Idag är det fredag igen, och sista arbetsdagen för den här veckan. Skulle egentligen jobbat i helgen men både chefen och jag tyckte vi kunde ge det en vecka till så jag kommer in i jobbet ännu mer. Ska verkligen försöka vara alert nästa vecka och snappa upp så mycket information som möjligt!

Har rört till det lite för mig själv också så jag har inte riktig koll på när & hur jag ska jobba de kommande veckorna eftersom vi ändrade på helgen denna veckan osv.. Tokigt, hoppas att Alexander är där idag så vi kan kika på det.

Annars så sitter jag här med mitt morgonkaffe och med bieffekterna från mina migräntabletter. Underbart! Var hos kiropraktorn igår ju och som vanligt blir jag skitdålig när jag åkt där ifrån. Slocknade i vanlig ordning på soffan och med världens grymmaste huvudvärk som först nu, efter en migräntablett, börjat släppa lite.

Som om inte det var nog hamnade jag i en hetsig diskussion med en vän på sms (jag som hatar sms!!), plus att Arbetsförmedlingen ringde och var förbannade och hade fler papper åt mig. Var minst sagt på bristningsgränsen igår vilket tyvärr gick ut över Martin.. Too much helt enkelt, och jag känner mig än i dag lite skör..

Men, det får inte gå ut över jobbet.. Får tjura lite på min lunch istället. Har ju Tyra med mig så får kräka av mig lite galla på henne istället. Fina tjejen, hon säger aldrig något utan bara håller med. Mammas tös ♥.

Ledig!

Är ledig idag, ska va hos kiropraktorn halv tolv sen blir det hem och städa och vika lite tvätt.. Ska hinna laga mat & köra ett benpass på gymmet hade jag tänkt.

Usch, känner faktiskt inte alls för att träna idag.. Kanske för att jag är så frusen & seg, men en lugn kväll framför tvn känns skönare haha.

Nu ska jag fortsätta slappa på soffan ett tag till tänkte jag! :)


Mina bord :)


Finally!

Sista dagen som praktikant! Sååå efterlängtat haha :) Martin har också börjat jobba idag så jag måste ha med Tyra på jobb. Hoppas det går bättre än sist när hon bara pep & gnällde..

Ska strax hoppa i gummistövlarna och röra mig mot bussen. Imorgon är jag ledig och då väntar ett besök hos kiropraktorn!


Tomt på kontot

Med ömma fötter & några tusenlappar fattigare, sitter vi nu i bilen påväg hem. Blir att packa upp allt när vi kommer hem, sen ska det laddas inför jobb imorgon!


I bilen

Nu har vi bara några mil kvar, sen är vi framme hos Morgan & Ola-Conny haha.


Mot Gekås!!


Påskfirande

Har jobbat som en tok och därför har jag inte orkat uppdatera när jag kommit hem :( har varit helt slut och somnat direkt haha.

Igår var det lite "påskfirande" hos mamma & pappa med mostrar och kusiner. Vi åt grillat, spelade spel och hade en kanonkväll :)

Idag blir det åter igen grillat och sen hopp i säng här, andra natten på raken! Imorgon styr vi kosan mot Ullared och jag är så exalterad! Sist jag var där var jag bara liten glytt, så jag kommer knappt ihåg det.


Snö?!?!

Snö i April är INTE okej!! :(


I'm in love


Snipp snapp slut

Är helt slut i kropp & knopp efter en hel dags jobb. Nu väntar tre dagar med 10-19 pass, därefter har jag påskledigt fram till måndag.

Nu ska jag titta på Maria Wern och dö i soffan innan det är dags att sova. Börjar få nån influensa också tror jag. Haft frossa till & från hela dagen och varje lem på mig ömmar :(
Får inte bli sjuk nu!!


På väg mot det bättre

Middagen igår blev supertrevlig, våra föräldrar klickade med detsamma, maten blev FANTASTISK och kvällen var full med skratt, gitarrspelande & skönsång och ännu mer skratt.
Jag och Martin gick och la oss med världens största leenden på våra läppar ♥.

Idag blev det till att röja undan det sista från igår och sen har vi suttit vid vars en dator och slöat, och varvat det med att springa ner till tvättstugan. Riktigt skönt att ha tvättat upp det mesta nu när jag börjar jobba imorgon.

Ikväll blir det tacos hos oss med Glenn, Louise och hennes lille pojke. Perfekt avslut på en fantastisk helg! Hoppas att det blir mat över som jag kan ha med som lunch imorgon. Ska börja dagen med ett besök hos kiropraktorn för att sedan åka hem om en sväng och sen vidare till jobb. 11-19 blir första passet..... med inventering!
Höll på att ramla av stolen när Alex smsade mig.. Jag som ÄLSKAR inventering.. not, haha.

Men jag ska se det positivt, jag får en chans att lära mig en hel del produkter och att börja med det "tråkiga" är ju alltid till en fördel. Här ska hjärnan få jobba minsann. Undrar dock hur många saker jag kommer lyckas välta ner & krascha?

Har även börjat läsa en bok som heter "Äntligen icke-rökare" som tydligen har hjälpt till 95% av 100% att få folk att sluta röka - på ett lätt & enkelt sätt, utan viktökningar, depressioner och "abstinens".
Mamma har klarat fyra dagar än så länge så nu är det fan min tur att gå mot ett rökfritt liv!