Härliga söndag

Jag och Martin ligger på soffan i vars en ände, båda med datorn i knäet. Var och solade för en stund sen, grymt skönt och jag ska erkänna att jag faktiskt slumrade till nån minut där haha! ;)

Ikväll är det mys, mys och mys som står på schemat. Det blir kräftor (och rökta musslor till mig) som kvällsmat, lite rosévin och massa gotte som avslut till en film. Detta är enda dagen på hela denna veckan som vi äntligen har tid för varandra och tro mig, jag ska njuta varje minut.

Nu ska jag kolla till mina kräftor som ligger på upptining och sparka igång ugnen till våra vitlöksbröd.

Puss!

Ge mig fler timmar, tack!

Vaknade av att Martin stängde ytterdörren och sen kunde jag inte somna om (som vanligt!). Gick upp och klädde på mig och sen tog jag en powerwalk i morgonregnet. Var dyngsur när jag klev in på Mormors Bageri för att köpa ostbullar, så det var lika bra att slänga sig i duschen så fort jag kom hem igen.

Har bara legat på soffan och slöat sen resten av morgonen med Tyra och tittat på tv. Ska snart iväg och jobba, 14-22 både idag och imorgon. Mindre pepp ska jag be att få tala om! På söndag kör jag 12-15 och det tackar jag för. Har knappt träffat min man denna veckan då vi har jobbat om varandra. Han har kommit hem när jag har precis åkt, och sen har han sovit när jag slutat..

Nästa helg tar han dock ledigt så vi får lte kvalitetstid med varandra, så då blir det en tripp till Ystad på fredagen så fort han har kommit hem från jobb och sen åker vi eventuellt hem på lördag eftermiddag. Ska bli helt underbart!!

Nu ska jag fortsätta hinka in juice och titta på reprisen av "Austrailia's next top model" :)

Puss!

Älskade morgonstunder!

Gud vad jag älskar mina ensamma morgnar. Här är lugnt och stilla hemma, enda ljudet är från bilarna utanför fönstert och tv'n. Tyra är alltid morgontrött så hon sover som vanligt. Min lilla bebis ♥.

Ligger i soffan för tillfället och avnjuter en god frukost. Kaffe och mackor med creamcheese & sylt! Ska fortsätta mysmorgonen med en lång dusch och fräscha till mig. Har fått världens största innebrännare mitt på kinden, halva ansiktet ömmar, så det blir en liten ansiktsmask på det. Och om jag orkar ska jag ta och renbädda sängen och boka tvätt-tid till imorgon. Känns lite som att jag är ute i sista sekunden, haha..

Det ska storhandlas idag också så fort Martin kommit hem från jobb. Jag hade hoppats på att få se nya Harry Potterfilmen, men det är helt beroende på mannens kvällsplaner. Tydligen skulle Elin komma hit och klippa honom, något jag inte fått nån information om, så jag avvaktar lite med att boka biljetter..

Puss!

Mini-semester på ingång

God morgon!

Vilken rutin jag har fått på vardagen. Vaknar när Martin åker hemifrån och brukar oftast kliva upp då också, och går och lägger mig runt tio-tiden på kvällen. Klockan är bara nio just nu och då har jag redan hunnit röja i köket, äta frukost och alldeles strax ska jag kila ut med Tyra.

Jobbar mellan 16-21 idag, sen är jag ledig onsdag & torsdag. Kör ett kort arbetspass på fredag, sen håller jag lite semester och är ledig lördag till tisdag! Åh vad jag inte klagar ;)

Nu är det dags för den där promenaden med hunden.. Sen blir det en kvart på spikmattan och efter det en liten powernap på soffan framför tv'n.

Puss!


Sex!

Idag är det fredag, men inte vilken fredag som helst. Fredagen den 15 juli, vilket innebär att jag och min fina Martin har 6 månader tillsammans. Sex helt otroliga månader! Kan knappt fatta det, tiden går så fort.. Och i augusti har vi träffats i ett år, vilket känns minst lika ofattbart.

Det har nog varit dom händelserikaste sex månaderna i mitt liv, så mycket vi har gått igenom och tampats med. Toppar och dalar men vi har tagit oss igenom varje gång och jag är så tacksam för att jag får ha honom i mitt liv ♥. Han är min stöttepelare i allt, min fina sambo och vi har vår underbara Tyra tillsammans. Jag älskar honom så mycket!

Dessvärre får jag äta mysfrukost själv på min lediga dag, men det gör inget. Fler ostbullar till mig bara, haha! Får se vad som händer ikväll.. Fick förfrågan om att gå ut ikväll men jag jobbar 14-22 imorgon och jag orkar inte vara helt slut i knoppen då och än mindre bakfull. Dessutom har pengarna sinat rejält sista tiden, så nästa vecka blir en knaper sådan.. Lönen trillar ju inte in förrän nästnästa vecka, på måndag.. Onödigt!

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan med min frukost & titta på "Alla älskar Raymond".

Puss!

Hot, hot, hot!

Det är tropisk värme ute och på Facebook syns bara statusar om stranden.. Själv sliter jag med ett berg av tvätt, som nu äntligen hänger på tork. Har hållt på sedan klockan sju imorse och jag är helt slut nu!

Passade på att internetshoppa lite, nu när jag äntligen har fått ett Visa-kort. Nelly har ju rea så det passade perfekt att klicka hem lite nytt till garderoben. Fri frakt har dom också, och jag lovar er att jag fyndade!
Det blev följande saker;


En somrig och söt liten tunika


Ursnygga svarta shorts


Svarta höga pjuks

Så nu håller jag tummar och tår för att allting passar mig. Har aldrig beställt kläder via internet förut och då jag inte äger något måttband heller så fick jag helt enkelt chansa, haha!
Futtiga 337,00 kronor slutade kalaset på vilket jag tycker är helt otroligt, för i princip en hel outfit.

Puss!

Back to basics!

Första arbetsdagen idag efter semestern. Dundrade på med ett pass från 8:00 - 15:30, vilket kändes himla skönt! Lika bra att börja med en ordentlig arbetsdag. Var ute på kolonial idag också, så tiden gick verkligen fort.

Har precis slängt i mig en pastasallad med kyckling och ligger nu på soffan och slappar. Tyra envisas om att ligga på magen, med huvudet på musplattan(?) så det är lite knivigt att skriva, haha! Martin ligger och sover - med all rätt, då han har ett arbetspass till idag på Prins Bernhard.

Och jag har sovmorgon imorgon, börjar inte förrän klockan fem så jag ska minsann ta mig dit en stund. Blir först ett glas på Lilla Torg med Denise och kanske nån till innan vi rör oss vidare. Börjar inte förrän klockan fem imorgon ändå, så då skadar det väl inte att gå ut & ha lite kul? :)

Ska springa ner och sola 20 minuter också tänkte jag och därefter är det lika bra att duscha och rota fram något att ha på sig ikväll. Jag känner mig själv så jag har hunnit byta outfit hundra gånger innan jag väl bestämt mig!

Puss!