Halt

Står vid en vägspärr, eller är det en korsning? Så många vägar, så många sätt att gå men hur ska man veta vilken som leder dit man vill? Och vart vill jag?

Rätt för mig, fel för någon annan. Rätt för någon annan, fel för mig. En fortsättning, ett avslut.

Ångest.


Hahahaha!!


I'm sexy and I know it!

Nya träningsshorts ;) Woop that ass motherfucker!


F*ck


Du är så pinsam att jag vill spotta dig i ansiktet! Tviiiiiii.


Nyvaken!


Jobb, jobb och så lite jobb!

Godmorgon alla :)

Kan börja med att berätta att jag var SÅ tacksam för att ingen var hemma igår när jag klampade in genom dörren. Såg ut som om jag blivit dränkt, håret låg slickat längs huvudet, kläderna var genomvåta och det fullkommligt RANN av vatten från mitt ansikte... Dessutom luktade jag apa. Blöt skinnpaj är inte något tips!

Idag är det fredag och alla tycks "hålla helg" på Facebook. Trevligt för er, en annan jobbar hela helgen! Mamma fyller år på söndag men ska istället ha lite middag på lördag, så det blir till att åka direkt dit efter jobb. Får ju inte glömma hennes present.. haha!

Hoppas på mycket kunder och lite leveranser idag. Mina fingrar är trötta på att slita upp lådor och prismärka. Ska dö i soffan så fort jag kommer hem ikväll.

Ha en fin dag! ♥

Gäsp, suck & pust!

Sitter på bussen påväg hem från jobb. Såklart har jag alltid oturen med mig och nu är jag dyngsur efter att få ha stått ute i regnet och väntat på bussen i tio minuter.. I MIN SKINNJACKA!! Vad är oddsen liksom? Give me a brake..

Ska förbereda lunchlådor när jag kommer hem, sen blir det en dusch och sängen. Måste lägga mig så fort jag är klar i princip.. Orkar ju inte upp på morgnarna!


Autopilot

Mooorrn' moooorrn'!

Vilket tråkigt väder det är idag. Hann få se en liten solstråle imorse i alla fall när jag stod och klädde på mig, men den försvann lika snabbt igen och lika så gjorde kjolen som jag hade hoppat i. Fick visst bli jeans istället!

Är så fruktansvärt trött idag, eller i och för sig så har jag varit det ett par dagar nu. Vet inte alls vad det är med mig.. Orkar knappt ta mig ur sängen när klockan ringer och det känns som jag går på autopilot. Får väl göra det enda tills söndag som blir min sista jobbdag denna veckan. Ska bli kul och se hur jag pallar fem dagar i sträck!

Gjorde ju en maffig räksallad igår som jag ska ha till lunch idag. Var ju tvungen att provsmaka och jisses, I'm stuck! Ruccolasallad, räkor, ägg, paprika, rödlök, krutonger, pasta & lite goa' kryddor. Halvnyttigt blev det i alla fall och resten av veckan verkar det bli nudlar haha!

Nej, om man skulle försöka tvinga hunden ur korgen och väcka henne till liv!


Body


One day off

Godmorgon alla fina!

Som ni såg på bilden så sitter jag just nu och knaprar på mina knäckemackor och dricker en kopp kaffe. Har tre maskiner som står och går i tvättstugan så jag får alldeles strax springa ner och hänga upp det på tork.

Idag är jag ledig, skönt. Har mått konstigt dom senaste dagarna så jag behövde verkligen en dag ledigt, för sen jobbar jag onsdag till söndag.. Blir dock inte så lugnt idag, har ju som sagt tvätten att ta itu med och sen ska jag ställa mig och göra en räksallad att ha med till jobb samt laga kvällens middag. Planerna var att baka kanelbullar också men jag har inte tillräckligt med mjöl och i och för sig ska vi inte äta en massa sånt skräp..

Får försöka ta en powernap på soffan innan gymmet.. Blir rygg ikväll och det ska bli intressant om jag kommer orka. Körde ett monsterpass för magen i söndags, och jag kan knappt skratta, skita eller röra mig. Haha, kanske lite mycket information där men nu vet ni i alla fall! ;)

Good morning :)

Vilken frukost! Kaffe och två knäckemackor med skinka & paprika och ruccola & räkor. Grymt gott! :)


Kärlek


Söndag! :)


Lördag

Hade en fin lördag med mina tjejer. Beställde hem sushi, en meny med 25 bitar haha! Åt tills vi mådde illa..

Ost, vindruvor och lite salami ovanpå det och slutligen Emelies hemmagjorda björnbär & hallonpaj. Som toppen på berget blev det ett par glas vin också, men jag är såååå tacksam för att jag inte blev full igår eller bakfull idag!

Började dagen med gymmet, gick ut stenhårt och svettades som en gris. Nu har vi precis ätit en god middag; kycklingfilé med couscous och en wook med broccoli, cashewnötter, rödlök, champinjoner, paprika & haricoverts.

Blir fotboll på tv om en halvtimme sen sängen!!


Phuuuuuu

Efter ett par glas vin igår håller jag nu på att dö!! Mörda står på schemat.


Baby are you down

Sitter och tittar på hockey och äter amerikanska popcorn och dricker rödtjut. Skulle varit en kall öl istället men "man tager vad man haver".

Blev en pastasallad med räkor efter jobb, satt som en fläskläpp! Har bara myst med Tyra sen, spelat lite på gitarren, pratat med mamma och tittat på halva "Have you heard about the Morgans"..

Alex hade kul på jobb den sista kvarten och prismärkte hela mig. Hade ryggen full och fastän jag trodde att jag fått bort alla lapparna (och han själv intygade att ingen satt kvar) så hade jag fyra stycken på mig som jag upptäckte när jag var hemma.. Undrar vad folk på bussen tänkt när dom sett mig, haha.


Boom

För the botten is nådd.


Så var snart denna veckan slut!

Gooooood moooorgoooon! :)

Vaknade av tusentals hejdåpussar av Martin imorse, vet inte när det hände sist. Helt underbart var det i alla fall! Tyvärr ringde klockan en halvtimme senare ungefär och fy sjutton vad jobbigt det var att stiga upp. Låg i säkert tjugo minuter och drog mig i sängen, inte alls bra haha..

Ska ta bussen om en timme till jobb och har precis hivat i mig den sista koppen kaffe. Blir några digestivekex till frukost på jobb och sen är jag igång. Lite tråkigt att det ska va så himla fint väder när man står inomhus i 9 timmar. Får väl springa ut och lapa lite sol om det är lugnt med folk idag :)

Jobbar imorgon också, sen är jag ledig i helgen och då ska jag passa på att ha kvalitetstid med två fina tjejer ♥. Vet inte vart vi kommer hålla till, jag antar här, och dricka lite vin & uppdatera oss om tiden som gått.


Boom


För varenda unge

Har mer eller mindre bestämt mig; nu är det dags att sluta röka en gång för alla. Är inne på att lägga pengarna på att bli världsförälder istället.

Word!


Ännu en dag åt skogen

Hade en mysig kväll hos mamma och pappa igår med fantastiskt god mat!

Idag ligger jag på soffan och tittar på dinosaurier (?!) på tvn medan solen skiner ute. Finns ingenting att göra, somliga jobbar medan andra är bakfulla som örnar.. Och själv är man prio noll som vanligt här hemma.

Kunde lika bra varit på jobb, hade haft roligt då i alla fall. Ska man vänja sig vid tanken att ständigt komma på sista plats eller göra något åt saken?

Detta skär bara djupare & djupare i hjärtat. Man kanske ska börja bete sig lika samt istället.. Så slipper man känna.


Why accept silver when I can have gold?