Fan, fan, fan.. det skulle va du

Usch, vilket avslut på dagen! Martin mamma får inte tag på hans morfar så nu har Martin gett sig iväg för att hämta upp Janet, och sen köra vidare hem till hans morfar för att se så allt är okej.. Han är ganska knickig och det är så olikt honom att inte svara när man ringer. Dessutom ringer han alltid själv flera gånger om dagen.

För övrigt så blev det en kall men mysig fika med Denise i vårsolen, lite fönstershoppande på Hansa och en sen lunch på Friday's. Skulle kunna gå bort och slå en tjej över truten som satt några bord bort. Har inget osagt med henne, har aldrig bråkat med henne, men hon har käftat med Martin och försökt sprida falska rykten och sen sitter hon öppet och pekar och viskar med sina tjejkompisar. Så jävla patetiskt.. Snorunge!
Hoppas innerligt att dom stoppar dig på varenda nattklubb du försöker ta dig in på.....

Gick bort och mötte Martin på Smuuk sen hos Tracy där han satt och blev snygg i håret. Bäst är hon, så alla som letar efter en GRYM frisör; Tracy Erlandsson på Smuuk vid Hansa!

Nu ska jag krypa ner i soffan och försöka lugna mina nerver.. Ska se om jag kan slänga upp nån bilder från dagen via mobilen. Annars så hörs vi imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback