Resumé av helgen

Har inte blivit något bloggat sen i fredags, inte så konstigt när jag har haft fullt upp med att pussa på nya valpen! Världens sötaste lilla Stella har nu blivit en medlem i familjen Larsson ♥.
Ska lägga upp en bildbomb sen på den bedårande lilla krabaten!

I lördags kom som sagt Martin och hämtade mig och på kvällen åkte vi hem till Rebecka och Christoffer. Blev en galen kväll med vin, skumpa och spel. "Med andra ord" hette spelet som går ut på att man ska förklara olika ord, personer, djur, städer osv, utan att såklart säga ordet. Det blev bara tokigare och tokigare ju mer vin vi fick i oss haha.

Martin: "Långhalsigt djur som lever i Afrika!"
Rebecka: "Dinusaur!!!"

Kan säga att vi låg dubbelvikta av skratt och hennes kommentar idag på Facebook var att hon faktiskt inte hörde att Martin sa Afrika... Haha, oavsett så lever ju inte dinusaurierna mer!

Och igår avslutade vi veckan med söndagspizza i Staffanstorp och ännu mer valpmys. Hade Tyra med oss och det gick förvånansvärt bra, dom busade massor och Tyra tog det lugnt och försiktigt :)

Denna veckan kommer bli lugn, ska försöka hitta en tvätt-tid innan vi åker till Öland och vi måste åka och handla eftersom både kyl & frys ekar.. Sen blir det att börja packa och på torsdageftermiddag lämnar vi Skåne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback